SoundFactoryMeeting 3: Do tretice všetkého dobrého!

Již po třetí se k Vám hlásí Agentura Soundfactory, která nečekala příliš dlouho a uspořádala další díl párty v brnìnském Trix klubu a to 16.3.2012.

A je se na co tìšit! Hlavní hosty přivítáme tentokrát dva,oba dva žijí v Praze,ale jednomu z nich zkušenosti sahají až do pohoří Uralu v Rusku. Představujeme Vám prvního Dje, vítìze stanton Dj contest, který má odehráto nespočetnì akcí včetnì vystoupení na nejprestižnìjší akci Apokalypsa, jeho houpavé techno se Vám vštìpí do morku kostí a nenechá nikoho klidným Dj CZSCREAM. Máme zde tahouna číslo dvì! Přichází k nám s Ruskou národností vystupoval na festivalech po celé České republice, Nìmecka, Rakouska a Slovenska.

Do svých setù dává kus srdce,dynamiku, masivní basovou línií a překvapí nečekaný přestávkami Dj TOSHA. Ze stáje Perverse Reverse přijal pozvání Dj To-Su-Ya, který minulý rok dominoval a předvádìl nadčasové sety na Lesních Parties. Potrpí si na energickém tech-housu a progresive housu. Zbytek Dj´s netřeba představovat stálice a residenti v klubu Trix WARPHIL, RASTYN, JOHN DORA vs. W.DJ a Dj SCHANZz ve speciálním premiérovém techno setu.

Celá tahle pařbička je přístupná za symbolických 50 Kč .Přijďte se pobavit, zatančit a hlavním případì podpořit koncept celé akce i našich Dj´s.Fotbálek jako vždy zdarma.

https://www.soundfactory.cz

SFM3

Zdroj: SFM
Pulbikoval: Redakcia GREGI.NET