Sound Machine vol. 4: 24. júna vo Valašských Kloboukoch!

Ve spolupráci agentur SOUND MACHINE a XMIX jsme pro vás připravili megalomanský mejdan, který se ponese v rytmu toho nejlepšího techna.

Pokračování akce SOUND MACHINE (vol.4) se opìt rozezní za zdmi Kravína ve Valašských Kloboukách, pro silnìjší zážitek z mohutného zvuku jsme opìt šáhli po osvìdčeném ozvučení od MM-SOUND, přidáno bude celých 6 kW a to už je opravdu mazec. Ti co byli na Vsetínském OLD SCHOOL TECHNU již moc dobře ví, co to je, když jim hluboké basy otřásají celým tìlem.


Pojďme si teď DJe trochu představit:

Dj AGENT je jedním z nejdéle hrajících a nejpopulárnìjších djù v české republice. Jeho sety jsou pestré založené na techno music, ale často v nich najdete i prvky a skladby jiných hudebních stylù. Pravidelnì se objevuje na špici žebříčku českých DJù, za rok 2007 skončil na desátém místì ze všech českých djù, ale mezi techno Dji zvítìzil a obsadil první místo.
Agentùv hudební zábìr je velmi široký ale dává přednost promyšlenému technu s nápady, rychlými zvraty a tučnou basovou linkou.

Skladby STEENA a SPIRIAKOSE  reprezentují novodobé techno, s dùrazem na použití nových technologií při tvorbì osobitého soundu, který je charakteristický nepředvídatelnou strukturou trackù, čerpající inspiraci z mnoha dalších stylù elektronické hudby. Dohromady vystupují v tzv. LIVE vs. DJ setu, doplnìném scratchingem a širokou škálou efektù. Tentokráte se oba představí v samostatném setu a ukážou vám, proč jsou jedni z nejoblíbenìjších DJù v Čechách.


LEGEND BEE – Jako majitel spřátelené agentury XMIX se stará o to, aby klubová scéna v Čechách hostila kvalitní zahraniční i místní umìlce, jeho párty mají vždy pozitivní ohlasy a nespočet fanouškù. Tento DJ umí předávat neskutečnou energii na taneční parket, toho docílí pomoci kreativního mixu plného tvrdšího techna a hard techna.

DJ SMOKE – Rodák ze Vsetína a zakladatel agentury SOUND MACHINE, který se již řadu let stará o to, aby párty ve Zlínském kraji byli vždy nìčím výjimečné a nabídli opravdu zajímavá jména. Mix na který se od nìj mùžete tìšit bude aktuální techníčko které bude opravdu tepat ve svižném tempu.

DJ W@MI – Spolumajitel agentury SOUND MACHINE se vám předvede ve speciálním techno setu sestaveném jen pro tuhle párty…

NÁZEV AKCE: SOUND MACHINE VOL.4
MÍSTO: MC KRAVÍN (Valašské Klobouky)
DATUM: 24.6.2011
DJS: AGENT (Kne´Deep, technomasters.cz), SPIRIAKOS (technomasters.cz), STEEN (technomasters.cz),
LEGEND BEE (xmix.cz), SMOKE (sound machine.cz), W@MI (sound machine.cz).
Speciality: MM-SOUND + 6KW, GREEN LASER
Vstup: 80 CZK, start 21:00

Sound Machine

Zdroj: DNA-STUDIO
Publikoval: Redakcia GREGI.NET