Soul Brothers a ich remix pre Beyonce!

Snaha urobiť čo najlepší remix a polepšiť si o 4 tisíc dolárov. Aj to je cieľom zoskupenia Soul Brothers. Bubeník Martin Krestián a basák Pavol Fecík z Východného Slovenska. Chlapci, ktorí majú spoločnú minulosť aj prítomnosť.

Po odchode z kapely sa obaja venujú vlastnej hudobnej tvorbe a remixovaniu. Elektronická muzika zasiahla do ich života a ako Soul Brothers reprezentujú nie len seba, ale aj Slovensko o najlepší remix skladby End Of Time od americkej speváčky Beyonce.

DJ-i a interpreti z celého sveta sa mohli v čase od 8. februára do 8. marca zapojiť do súťaže a okoreniť singel zo speváčkinho štvrtého albumu (4). Prečo? Prestíž. Hudobná skúsenosť. Zviditeľnenie sa. Štyri tisíc dolárov a k tomu ešte bonus. Víťazný remix bude súčasťou pripravovaného albumu Beyonce. A to by si chalani dobre polepšili.

Soul Brothers

V súťaži je viac ako 2700 remixov a o víťazovi rozhodnú hlasovanie na internetovej stránke, počet prehraní a názor odborníkov. Po 13. marci sa k porote dostane päťdesiat najlepších trackov, medzi ktorými budú rozhodovať originalita (40%), kreativita (30%) a muzikálnosť (30%). Slová do boja! Podporme remix Soul Brothers a spoločne dostaňme slovenskú tvorbu až za veľkú mláku.

Hlasovať a vypočuť si remix End Of Time od Soul Brothers môžete na:
https://endoftime.beyonceonline.com/tracks/2574

Soul Brothers:
Martin Krestián: 24 rokov, bicie, producent, študent
Pavol Fecík: 29 rokov, bassgitara, producent, zvukár
Záujmy a ciele: elektronická hudba a fúzia elektroniky so živými nástrojmi

Zdroj: Gabika Kucharova
Publikoval: Redakcia GREGI.NET