Sony Xperia Freestyle X–Night v Bratislave: Príde aj Edgar Torronteras!

Fanúšikom extrémneho motokrosu vyrazí na jeseň dych španielsky magor Edgar E.T. Torronteras! Týpek, ktorý sa naučil jazdiť na motorke skôr ako prvý raz išiel do školy, definitívne potvrdil účasť na adrenalínovej akcii roka – Sony Xperia Freestyle X – Night.

Po šampiónovi Liborovi Podmolovi z Česka a slovenskom zástupcovi Branislavovi Nikšovi je Torronteras tretím potvrdeným borcom, ktorý 3. novembra zaskáče nad hlavami ľudí v aréne Zimného štadióna Ondreja Nepelu. Vypísané sú prémie v celkovej výške 20 000 eur. Extrémista z Barcelony začiatkom júla tohto roku nepríjemne spadol na X Games v Los Angeles, jeho účasť na ďalších podujatiach tak bola do poslednej chvíle otázna.

„Edgar je showman, pri ňom sa nikdy nebudete nudiť. A triky má božské! Jeho kariéra je ovenčená úspechmi z Red Bull X-Fighters, X-Games či Gladiator Games ako vianočný stromček,“ teší sa promotér Jozef Murín z Boardcore Agency. „Je priekopníkom extrémneho motokrosu v Európe. Navyše zvykne po odskákaní tých najšialenejších kombinácií vziať moderátorovi mikrofón a predviesť aj jeho beat boxové sólo!“

Novinkou bude, že organizátori upevnia na motorky a výstroj niektorých borcov profesionálne kamery GoPro. „Následne premietneme zábery z nich na obrazovke. Diváci tak priamo na mieste zažijú pocit jazdca, ktorý počas letu zvláda náročné triky,“ prezrádza detaily sprievodného programu Jozef Murín. Vďaka tejto technologickej spolupráci ponúknu organizátori prvý raz aj zábery z depa a zákulisia arény tesne pred štartom, kam inak nemá smrteľník šancu nazrieť.

Všetci, ktorí si zakúpia vstupenky na akciu, sa môžu na stránke Sony Xperia Freestyle X-Night na facebooku zapojiť do žrebovania o kameru GoPro HD2 a mobil Sony Xperia.

Vstupenky (viac na  www.tickeportal.sk) sú v predpredaji za jednotnú cenu 25 eur. Rodiny či partie nadšencov však môžu ušetriť, ako využijú zvýhodnené vstupné Trio a Quatro pre 3 resp. 4-členné skupiny.

Viac info na www.fmX.sk

Zdroj: FMX
Foto: balazsgardi.com/Red Bull Content Pool