Sony Ericsson Snowboard Fest: Má rekordný počet pretekárov!

Prípravy dvanásteho ročníka najväčšej snowboardovej akcie na Slovensku – SONY ERICSSON SNOWBOARD FEST sú v plnom prúde. Už v tejto chvíli zaznamenali organizátori rekordný počet pretekárov. Domáci tím povedie viacnásobný majster Slovenska Matej Matys. Jedinečné podujatie sa po jedenástich rokoch presúva na nové miesto – 18. februára 2012 vystrieda Drienicu moderné stredisko PARK SNOW DONOVALY.


„Už teraz, necelé tri týždne do eventu máme rekordný počet registrovaných pretekárov – do dnešného dňa je ich štyridsať; takéto vysoké číslo sme počas predchádzajúcich jedenástich rokov ešte nezaznamenali. Na Donovaly prídu profesionálni snowboardisti z Česka, Nórska, Fínska, Švédska, Rakúska, Slovinska, Nemecka a Poľska,“ povedal k najaktuálnejšej situácii príprav akcie jej hlavný organizátor Jozef Murín.

Snowboard

Proti najlepším snowboardistom Európy sa postavia aj domáci pretekári. Okrem ostrieľaného Matysa nastúpia na štart ďalší snowboardisti: Matej Dolník, Dušan Bízik, Maroš Mucha, Martin Rybanský a Tomáš Guman. „Príďte ich podporiť, všetci vás budú veľmi potrebovať. Dobre vieme, že atmosféra robí svoje,“ doplnil Jozef Murín.

Organizátori pripravili pre divákov množstvo súťaží o zaujímavé vecné ceny. Deň venovaný snowboardovým kúskom a majstrovstvu profesionálov ukončí pôsobivé finále pod večerným osvetlením.

Snowboard

Novinkou tohto ročníku je okrem nového strediska aj nová internetová stránka – www.snowboardfest.sk. Ponúka fotografie, videá z ostatných ročníkov a samozrejme všetky potrebné informácie o akcii. Fanúšikom snowboardinku a návštevníkom festu sa rozhodne oplatí sledovať novinky práve prostredníctvom nového webu. Zároveň organizátori spustili online registrácia pretekárov. Všetci pretekári sa môžu registrovať na novej stránke v sekcii „registration“ a to do 17. februára 2012.

Najväčší snowboardový event na Slovensku SONY ERICSSON SNOWBOARD FEST je súčasťou celosvetovej série TTR 4 STAR Event.

Zdroj: Organizátor
Publikoval: Redakcia GREGI.NET