Sony Ericsson Snowboard Fest: 18. februára v stredisku Park Snow Donovaly!

Dvanásty ročník najväčšej snowboardovej akcie na Slovensku – SONY ERICSSON SNOWBOARD FEST sa po jedenástich rokoch presúva na nové miesto. 18. februára 2012 sa uskutoční v stredisku PARK SNOW DONOVALY. Nové miesto konania má posunúť hranice kvality obľúbeného podujatia ešte vyššie.


„Spojenie tejto akcie s jedným z najmodernejších lyžiarskych stredísk na Slovensku, ktoré každým rokom rozvíja a poskytuje kvalitnejšie služby pre snowboardistov a lyžiarov, je tým najlepším prínosom,“ povedal k téme zmeny miesta Jozef Murín, hlavný organizátor akcie.

Zmeniť miesto konania a po jedenástich rokoch odísť zo strediska SKI Drienica sa organizátori rozhodli najmä kvôli pretekárom a návštevníkom akcie. PARK SNOW Donovaly ponúka kvalitné podmienky pre stavbu masívneho skoku, ktorý je pre organizátorov prioritou. V stredisku sa každoročne buduje najlepší snowpark na Slovensku a práve v ňom sa akcia uskutoční.

Isak Bjornstrom

„Naša výzva pre fanúšikov snowboardingu je – príďte sa zabaviť a podporiť najväčšiu bitku o 10 000 USD, v ktorej sa predstavia profesionálni snowboardisti z rôznych krajín Európy, ako napríklad zo Švédska, z Fínska, Nórska, Švajčiarska, Slovinka, Poľska, Čiech a samozrejme zastúpenie bude mať aj domáce Slovensko,“ doplnil Jozef Murín.

Novinkou nie je len nové stredisko, ale aj nová internetová stránka – www.snowboardfest.sk. Ponúka fotografie, videá z ostatných ročníkov a samozrejme všetky potrebné informácie o akcii. Fanúšikom snowboardinku a návštevníkom festu sa rozhodne oplatí sledovať novinky práve prostredníctvom nového webu.

Zároveň organizátori spustili online registrácia pretekárov. Všetci pretekári sa môžu registrovať na novej stránke v sekcii „registration“.

„Ďakujeme všetkým fanúšikom, ktorí nás jedenásť rokov podporovali na Drienici – nikdy na vás nezabudneme! Vaša podpora nás každý rok veľmi potešila a dávala nám obrovskú chuť a energiu zorganizovať ďalší ročník ešte lepšie. 3500 fanúšikov vytváralo nezabudnuteľnú atmosféru, ktorú si na Drienici najviac užívali pretekári z celej Európy,“ uzavrel poďakovaní Jozef Murín, ktorý stojí pri evente od samého začiatku, kedy začínal ako malá akcia pre pár kamarátov.

Najväčší snowboardový event na Slovensku SONY ERICSSON SNOWBOARD FEST je súčasťou celosvetovej série TTR 4 STAR Event.

Zdroj: Organizátor
Publikoval: Redakcia GREGI.NET