Sonne Night vol.4: 21. septembra v Uherskom Hradišti!

Novou klubovou sezónu otevře na podzim v uherskohradišťském Music Clubu V Kleci čtvrté vydání Sonne Night. Již dnes si raději zakroužkujte v kalendáři pátek 21. září – to abyste snad nezapomněli dorazit a zakalit na pořádný mejdan. A co vás čeká?

První významný host dorazí ze sousedního Slovenska. Pořádnou porci tech-house a progressive nám V Kleci premiérově naloží hlavní hvězda večera Andy White.

Poprvé na party Sonne Night zahraje dáma. Můžete se těšit na mladou talentovanou DJane jménem Nika, které to za gramci velmi sluší a kterou mimochodem na svou rezidentní noc Elektra pozval DJ Orbith. Nika se již ve svém mladém věku objevila vedle jmen jako Lucca, Michael Burian, Breeth, Paulo Mojo (UK) a dalších.

Na přelomu tisícletí byla taneční scéna u nás snad v největším rozkvětu, pamatujeme nespočet klubovek i velkých parties. A proč o tom mluvíme? Pamětníci vědí, že právě v té době se na výsluní vyšvihl další významý host Sonne Night – Paul Hawk. Svým originálním způsobem mixu bude servírovat famózní detroit techno.

Tentokrát nebude chybět ani live-act, tedy speciální set čistě z vlastní produkce, okořeněný tvořením hudby přímo na place! Těšte se na pána jménem Vitecone, který vám ukáže své vlastní pojetí techno music. Něco tak hypnotického a tanečního jste dosud neslyšeli!

A nemohou chybět ani domácí DJs, kteří večírek otevřou i uzavřou. Jsou jimi rezident Sonne parties DJ Mildee a uherskohradišťský DJ Schyza.

Vstupné na zářijovou sluneční noc činí 50 Kč, na baru bude připraven akční kapitán Morgan s colou za 35 Kč. Těšíme se na Vaši návštěvu!

21. 9. 2012 – Music Club V Kleci, Uherské Hradiště, CZ
DJs: Andy White (SK), Vitecone live, Paul Hawk, Nika, Mildee, Schyza
https://www.facebook.com/events/355404237847255/
https://www.sonneedition.cz
https://www.facebook.com/SonneEdition

Zdroj: SE crew & team MC V Kleci