Sonne Night vol.2: 13. apríla v Uherskom Hradišti!

Uherskohradišťský music club V Kleci po velmi úspìšném narozeninovém díle hostí také druhé letošní vydání oblíbené klubovky Sonne Night. O vaši zábavu se opìt postará hned nìkolik skvìlých DJs. Zapište si tedy pátek třináctého dubna :-).

Jako první se pomyslného žezla ujme DJ Enjoy z Uherského Brodu a provede vás úvodem večera. Poprvé na Sonne Night vám zahraje DJské duo, Lobster & James Dreamer se náležitì předvedou ve dvouhodinovém setu.

Headlinerem sluníčkového mejdanu je producent a DJ Radan Just. Mùžete se tìšit na jeho výborný tech-house koktejl. Radanovu vynikající hudební tvorbu mùžete nalézt i na českém labelu Naked Records.

Kdo by na Slovácku neznal DJe Lucasche, techno matadora, který nenechá nikoho na parketì jen tak postávat. Kvùli zdravotní absenci na úvodním díle Sonne Night nyní nesmíme jeho DJské umìní nechat jen tak ladem, takže se tìšte na pořádnou palbu.

Z Brna k nám zavítá promotér a skvìlý DJ Phil Albedo. Chytlavé mixy trackù od producentù jako Sander van Doorn, Deadmau5, Sven Väth, Richard Durand, Elektrochemie LK, Johannes Heil, Ben Sims, Eric Sneo a dalších mu zajišťují vždy plný parket a publiku dobrou zábavu.

A nesmíme zapomenout ani na fanoušky stylu tech-electro, set v tomto duchu zahraje domácímu publiku rezidentní DJ Mildee.

Vstup na tuhle nefalšovanou sluneční noc činí pouhých 30 Kč. Naše barmanky pro vás budou točit například pivo Svijany nebo připraví akční drink Captain Morgan s colou.

Sonne Night vol.2
13. 4. 2012 – Music Club V Kleci, Uherské Hradištì, CZ
DJs: Radan Just, Lucasch, Phil Albedo, Mildee, Lobster & James Dreamer, Enjoy
https://www.facebook.com/events/191720724261318
www.sonneedition.cz
https://www.facebook.com/SonneEdition

Sonne

Zdroj: Sonne
Publikoval: Redakcia GREGI.NET