Sonne Night: 10. februára v Uherskom Hradišti!

SE crew připravila ve spolupráci s uherskohradišťským klubem V Kleci taneční mejdan Sonne Night. Na tento narozeninový večer přijede 10. února své DJské řemeslo představit hned nìkolik významných hostù.

Z nedaleké Ostrožské Lhoty přijede rozehřát tuto párty DJ Maaja. Za mixem se po delší dobì tamnímu publiku předvede uherskobrodský DJ Jordy, který od loňského léta obléká dres bookingu House Import. Od nìj mùžeme čekat našlápnutý progressive house set.

Na Slovácko opìt zavítá znojemské bratrské duo Kepy and VK Studio, kteří vám každý zvlášť naservírují rytmickou music nejaktuálnìjších trendù. Oba patří pod projekt Gat Electra a jejich tvorbu mùžete nalézt na českém labelu Naked Records.

Už se nemùžeme dočkat vystoupení populárního ostravského DJe Piriho, který se prezentuje divokým dirty soundem vycházejícím z house music.

Co by to bylo za uherskohradišťskou narozeninovou party, kdyby chybìli domácí matadoři, fajnšmekři, ale především strobáci, že?! Opìt tomu nebude jinak, tech-electro set zahrahe DJ Mildee. Dalším gratulantem bude zakladatel bookingu strobe, ale především výborný bavič, DJ Lucasch. Své skvìlé producentské vlohy vám přestaví Karloss, který svým groovym technem uzavře kompletní DJskou smetánku.

Vstup na tuhle nefalšovanou sluneční noc je pouhých 30 kaček :-). Na baru samozřejmì nebude chybìt akce na vybraný drink, ale také třeba točené pivo Svijany.

Sonne Night!
10.02.2012 – Music Club V Kleci, Uherské Hradištì, CZ
DJs: VK Studio, Lucasch, Kepy, Jordy, Piri, Mildee, Karloss, Maaja
B-Day: Skein, Jordy
Vstup: 30 czk
www.sonneedition.cz
https://www.facebook.com/SonneEdition
https://www.facebook.com/events/200577820031932

Sonne Night

Zdroj: SE crew & team MC V Kleci
Publikoval: Redakcia GREGI.NET