Sonisphere s Iron Maiden už tuto sobotu!

Festival Sonisphere jako jedna z prvních velkých festivalových vlaštovek hlásí, že už tuto sobotu na Výstavišti v Praze otevře své brány. Přivítá návštìvníky, kteří se už nemohou dočkat vystoupení Iron Maiden a dalších hvìzd.

Festival Sonisphere odstartuje v sobotu 11. června v 11:50, kdy poprvé sáhnou do strun čeští Debustrol. Následovat je budou postupnì Duff Mc Kagan z kapely Loaded, Misfits, Kreator, Cavalera Conspiracy, Mastodon, In Flames a Korn a nakonec Iron Maiden, kteří odehrají svùj plnohodnotný koncertní set.

V 11 hodin se pro návštìvníky otevře jak areál, tak přilehlé stanové mìstečko. Organizátoři zdùrazňují: „Jsme opravdu rádi, že jsme se rozhodli pro přesun do Prahy. Česká metropole nabízí vše, co pùvodnì anglický festival potřebuje a je navíc mnohem lépe dostupná všem fanouškùm nejen Iron Maiden“. Stejnì tak Iron Maiden se na Prahu opravdu tìší, neboť mají v živé pamìti své poslední vystoupení a prohlašují, že se jim naposledy v Praze moc líbilo.

Sonisphere mapa
pre stiahnutie v mapy v pdf kliknite na obrázok

Další podrobnosti, informace o dopravní dostupnosti a časovém rozvrhu jednotlivých vystoupení naleznete na https://cz.sonispherefestivals.com/. Informace o vstupenkách najdete na www.ticketpro.cz.

SONISPHERE Festival 2011
Sobota 11. června 2011  
Výstavištì – Praha Holešovice
Stání: 999,- Kč (+ poplatky)
Golden Circle: 1.999,- Kč (+ poplatky)
Večerní vstupenka – platná od 19:00:
Stání: 849,- Kč (+ poplatky)
Golden Circle: 1.749,- Kč (+ poplatky)
 

Sonisphere

Zdroj: HPK-Productions s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET