Soluble Sessions: New Yorčan Joe-Joe v Nu Spirite!

Vo štvrtok 16. Februára sa v priestoroch Bratislavského Nuspirit Clubu odohrá už štvrté pokračovanie úspešnej klubovej noci Slovenského house labelu Soluble Recordings – Soluble Sessions.

Svojou návštevou nás poctí Dj Joe-Joe, hlavná osobnosť relácie The Digital Konfusion Mixshow na Viedeňskom Rádiu FM4. Joe-Joe je taktiež jedným zo zakladateľov/členov dj-ského zoskupenia Digital Konfusion Crew pochádzajúceho z New York City. Toto zoskupenie vzniklo na prelome rokov 1989 – 1990 ako skupina teenagerov rôznych národností z rôznych častí New Yorku, ktorých spájali rôzne spoločné záujmy ako, grafity, break-dance, djing a klubová kultúra. Dnes je Digital Konfusion medzinárodnou značkou, s vlastnými parties, oblečením a pravidelnými rádiovými show.

Dj Joe-Joe je známy ako “4-to-the-floor“ špecialista, ktorý s obľubou hrá House a všetky jeho príbuzné odnože. Joe-Joe má vášeň pre mixovanie hudby, bez ohľadu na to či je to doma, v kluboch kde pravidelne hráva, alebo v rámci jeho spomínanej show, ktorú môžete počúvať na rádiu FM4 každú sobotu od polnoci do 3:00.

Nenechajte si vo štvrtok 16. februára ujsť jedinečnú príležitosť pohodového večera a príďte si vychutnať kvalitnú house music v útulných priestoroch Bratislavského Nu Spirit Clubu na “Šafku”. Hudobnými lahôdkami vás počas celého večera budú kàmiť Bollo, Kristoff, Remo a hlavný hosť večera Dj Joe-Joe.

 
https://www.facebook.com/events/126074970846094/?ref=ts

Soluble Session

Zdroj: Soluble
Publikoval: Redakcia GREGI.NET