Soluble Sessions: Giom sa predstaví v Nu Spirit clube.

Soluble Recordings v spolupráci s Nu Spirit Clubom pripavuje na sobotu 18. mája nevídanú párty, ktorej headlinerom bude práve Giom. Tešiť sa môžete na 2 floory plné kvalitnej hudby v štýle house a nu disco.

GIOM sa narodil v Niort vo Francúzsku, momentálne žije v Londýne a v poslednej dobe stal jedným z najžiadanejších producentov, remixérov a DJov na Deep Houseovej scéne.  Jeho jedinečný zvuk v podobe tak trochu bizarnej a eklektickej house music sa sústavne nachádza na tých najvyšších priečkach download chartov internetových obchodov s hudbou a v mixovaných setoch elitných djov prakticky každého kúta sveta.

Vo svojom ranom období bol jedným z popredných zástupcov štýlu Chicago Jackin a hral po boku takých legiend ako DJ Sneak alebo Mark Farina. Ako producent vydal svoje prvé EP na značke DJky Heather – Blackcherry a následne začal spolupracovať s labelami ako Large Music, King Street, Save Room Recordings a Defected Records.

Giom remixoval tracky mnohých umelcov vrátane  takých mien ako Hector Couto, Jay-J a LawnChair Generals, a spolupracoval producentmi ako Riva Starr, Fred Everything a Nathan G.

Soluble Stage:   
Bollo (Soluble Rec. / SK)
Giom (Lost My Dog / UK )
Fun (Elemental Rec. / CZ)

Popular Stage:
Rafo (Popular / SK )
Tasun (Popular / SK )
Hans (Popular / SK )
Pure (Popular / SK )

Zdroj: Soluble