SOLU presents Pete Cosby: 17. decembra v UHU klube!

UHU CLUB privíta vo svojich priestoroch uspešnu londýnsku party SOUND OF LONDON UNDERGROUND, ktorá tento rok pozvala DJ-ov ako napríklad Tiger Stripes, Mark Henning, Mr.C, A Guy Called Gerald, Mihalis Safras, Saytek Live, DeMarzo či Coyu.

Uvitame ju a tesime sa na poriadny balicek underground soundu od majitela SOLU Pete Cosby a bude supportovany od svajciara Chris Pera a jeho partak Funez ktory sa aj prezentuju pod novym b2b projektom Superdotados. Mame sa naco tesit a pridite si vychutnat Underground.

Pete Cosby / UK

Zakladatel znacky SOLU pan Pete Cosby , slovák žijúci v Londýne viac ako 11 rokov rozganizoval viac ako 50 parties, hral v cluboch ako Pacha London, Crucifix Lane, Lightbox, Fire či Corsica Studios a taktiež vystupil v krajinách ako Portugalsko, Poľsko či Česko. Pete hráva širokú škálu house music od deep house cez disco, funk až po tech house a techno.

Chris Pera / CH

Tento večer sa predstaví rezident a zakladateľ undergroundovky Die Schmiede, Chris Pera. Rodený švajčiar, ktorý preferuje tučné beaty kombinované ľahkou temnotou a svoj výber a štýl prispôsobuje okoliu. Jeho motto: ´´ Play it for the people , its all about the music ´´ prezentuje plným srdcom a učí ľudí, že underground má svoju vlastnú cestu v hudobnom svete. Krajiny ako Česko , Rakúsko či Ibiza ho inšpirujú v každodennom hľadaní po nových napadoch ako zvyšovať laťku na slovenskej či českej undergroundovej scéne. ´´EDM is a curse.´´

Funez / SK

Funez, vlastným menom Peter Vlček pochádza zo Záhoria a hudbou žije už od 15 rokov kedy sa mu do rúk dostali prvé mixované sety s tradičným SK technosoundom. Elektronická hudba sa mu zapáčila na toľko, že začal navštevovať rôzne party či už tu v SR alebo v zahraničí. Po dlhých rokoch chodenia na party zistil, že nechce navštevovať len cudzie party, ale chcel by zorganizovať aj niečo vlastné. Preto sa v roku 2014 dáva dokopy s Philipom Tp, z ktorým rozbieha party NO IDENTITY v Radosti. Po krátkej dobe však zisťuje, že to stále nieje ono a chcel by sa so svojimi obľúbenými trackmi podeliť s publikom na tejto party, preto sa chopí mixu aj on. Počas krátkeho obdobia si už zahral nielen v Bratislave, ale aj Brne či Prahe.

UHU Club, Bratislava
Stvrtok, 17.december, 2015, 21:00
Vstup: Symbolickych 2€
https://www.facebook.com/events/488534141351176/

12351048_10208291672957828_139300015_n

Zdroj: Chris Pera