Sninský Rock pod kameňom sa blíži!

Do 20.júla platí zľava 22 eur na festival ROCK PODKAMEŇOM v Snine. Od 21.júla bude cena vstupenky 24 eur. Festival ROCK POD KAMEŇOM je najväčší na východnom Slovensku a v auguste bude oslavovať desiate výročie.

Program začína v piatok a to kapelami Recent Fate, Sandbridge, Before the Zero Day, Traktor, DOGA a vyvrcholí menami ako ELUVEITIE (sui), KORPIKLAANI (fin), ARAKAIN & LUCIE BÍLA, KABÁT, Zóna A, Siempre. V sobotu k obedu zahrajú Mahagon,po nich nastúpia Trigger, Brainscan, ČAD, The Paranoid, Škwor a večer zahviezdia PRETTY MAIDS (dan), WANASTOWI VJECY, TUBLATANKA, SABATON (swe) a Metropolis.

Akcia sa koná na Sninských rybníkoch 10 a 11 augusta v krásnom prostredí s možnosťou kúpania sa. Pre nedočkavcov je tu novinka. Už vo štvrtok 9.8 (nultý deň) sa začne v stanovom mestečku o 21:00 rockotéka s DJ Pajom ktorý bude zo svojich gramofónov miešať žánre – rock, metal, rockabilly, psychobilly, punk, new wave, screamo, oldies rock, glam rock, ska, emo, retro rock…Táto rockotéka bude prebiehať každý deň a skončí sa až v nedeľu ráno vo veľkokapacitnom stane, kde budú k dispozícii aj bary s alkom, nealkom, pivom, vínom a jedlom a bude tam dosť miesta aj na sedenie.

Medzi novinky na RPK 2012 budú teda už spomínané mega gastrostany, ktoré pojmú kapacitne spolu viac ako 2000 ľudí. Tieto stany držía teplotu aj v noci a hlavne nad ránom. Počas dňa majú zase tú výhodu, že ste v tieni, alebo v najhoršom prípade Vás ochránia pred dažďom. Stanovanie a parkovanie je v cene vstupenky.

Viac info na www.rockpodkamenom.sk

Zdroj: Organizátor
Publikoval: Redakcia GREGI.NET