Snap Call majú debutový videoklip!

Čtveřice Snap Call sní svůj americký sen od roku 2012. Od začátku se ve své tvorbě zaměřila na vlivy přirozeně smísené v Mississippské deltě – na blues a dřevní rock’n’roll a jejich víra je dovedla k písničkám, které netrpí chudokrevností, ale při poslechu písniček čtveřice máme brzy pocit, že místo v Oktávce sedíte v rozložitém cadillacu a ženete se po Highway 66 směrem k dalším dobrodružstvím.​

Sestava:
David Hlůže – zpěv, baskytara
Vojtěch Kořínek – kytara, vokály
Vítek Jíra – bicí
Lukáš Václavík – sólová kytara, vokály​​

12111920_836604216459005_1214790123794570642_n

Historie:​

Září 2012 – První seance našeho tříčlenýho složení už proběhly v turnovský zkušebně u našeho kytaristy. Během podzima jsme pak skrz hospodskou anketu přišli s názvem Snap Call.

Květen 2013 – Nahráli jsme první ochutnávku naší tvorby. Tenkrát to bylo v Chutnovským studiu Milana Lamače.

Červen 2013 – Do zkušebny jsme přitáhli dalšího kytaristu Lukáše Václavíka, aby jsme se nenudili přes léto, když nám kytarista Vojta ​vzal roha. S ​Lukášem jsme si padli do noty a za žádnou cenu ho už nepustíme od sebe.

Květen 2014 – Čím dál víc si pohráváme s žánrem blues, a tak jsme si na pomoc přivolali zkušenýho mentora tohoto oboru Zbyška Hlavinku. Občas tak vylezeme na světlo světa v plný palbě i s ​foukací harmonikou

Srpen 2014 – Na povrch se dostává konečně naše nový EP. Nahrávali jsme v Jičíně, u hudebního guru a velkýho náčelníka Hugo Trkala, kterýmu chceme tímto udělat nechtěnou podprahovou reklamu, protože si to fakt zaslouží! Užijte si náš novej upgrade.

Květen 2015 – Ve svárovským studiu nahráváme náš debutovej singl She​’s On Fire. Na pomoc jsme si pozvali Marka Bero Haruštiaka v roli producenta a Lukáše Marti​nka, který zaujal pozici sound-engineera.

Září 2015 – Natáčíme klip k našemu singlu. Filmový štáb 68 Pictures pod taktovkou Martina Linharta natočil epesní klip plnej krásných holek​ a amerických bouráků​.

Zdroj: Snap Call