Smola a Hrušky: Premiéra nového klipu – Fajčiť treba!

Dlhoočakávana premiéra nového videoklipu Smola a Hrušky feat. DNA k singlu „Fajčiť treba“ z pripravovaného nového albumu bude dnes o 15,30 hod. vo vysielaní hudobnej televízie Musiq 1. Zároveň bude klip možné vzhliadnuť aj na oficiálnom YouTube kanály Smola a Hrušky www.youtube.com/smolaahrusky, kde bude uverejnený v necenzúrovanej verzii. O produkciu videoklipu sa postaral team z Toxproduction.sk

Smola a Hrušky

Na skladbu máme veľmi dobré ohlasy a čo nás milo prekvapilo je, že na najväčšom česko-slovenskom portáli venujúcom sa hudobných skupinám Bandzone.cz, to bola 2 týždne najhranejšia novinka, hovorí frontman Spoko. Aj preto sme sa rozhodli, že dáme túto skladbu na náš oficiálny web na stiahnutie zadarmo. Okrem toho sme stále zatvorení v štúdiu a makáme na ďalšom prekvapení pre našich fanúšikov, ktoré sa taktiež objaví aj na našom novom albume, dopåňa spevák.

Smola a Hrušky

Pri príležitosti vydania nového albumu sa pripravuje aj medzinárodné turné, kde kapela odohrá 20 koncertov v Poľsku, Čechách a na Slovensku. Spolu s kapelou vystúpi aj viacero zahraničných či domácich hostí a fanúšikovia sa môžu tešiť na skvelý koncertný kolotoč.

Zdroj: Smola a Hrušjy
Publikoval: Redakcia GREGI.NET