Smola a Hrušky: Honey Honey je už na jar letným hitom!

Uzavreli česko-slovenské turné Palec hore tour 2012, počas ktorého navštívilo ich koncerty tisícky spokojných fanúšikov, čo ich veľmi prekvapilo a potešilo.

Smola a Hrušky

Smola a Hrušky pokrstili v Bratislave svoj nový album Palec hore. Krstnou mamou sa stala Zdenka Predná a spolu odohrali nezabudnuteľný koncert s fantastickou atmosférou, v ktorej sa niesli aj posledné koncerty v Poprade, Bardejove, Holíči a Čadci. „Teší nás záujem o naše koncerty a hlavne podpora našich fanúšikov. Taktiež som rád, že aj keď nie sme dennodenne tlačení v médiách aj cez to sa naše skladby stávajú hitmi, Honey Honey to len potvrdzuje!“ hovorí spevák a gitarista Smola a Hrušky Spoko Kramár.

Smola a Hrušky

Smola a Hrušky, ktorí patria medzi najobľúbenejšie slovenské kapely v rámci facebooku sa tešia aj sledovanosti nového klipu k letnému sexy hitu Honey Honey, ktorá presiahla hranicu 100 000 užívateľov YouTube. Klip si môžete pozrieť na oficiálnom TV kanáli Smola a Hrušky https://youtu.be/39UXWB_LP6Q. Všetko sa deje na https://facebook.com/smolaahrusky.

Zdroj: Smola a Hrušky
Foto: Katarína Orešanská, Patrik Kollár
Publikoval: Redakcia GREGI.NET