Smola a Hrušky: Dáva Palec hore všetkým fanúšikom!

Kapela Smola a Hrušky ukončila uplynulý víkend svoje prvé medzinárodné turné Palec hore tour 2011. Bolo to najdlhšie a najúspešnejšie turné v histórii kapely.

„Sme nesmierne vďační za podporu, ktorú nám naši fanúšikovia dali aj v týchto ťažších časoch, keď z každej strany počúvame ako to ide dolu vodou. Dáva nám to obrovskú energiu a chuť do ďalšej tvorby. Máme za sebou už veľa práce a ešte viac pred sebou“, zdôrazňuje spevák a gitarista Smola a Hrušky Spoko Kramár.

Počas fantastických a energiou nabitých koncertov kapela predstavila aj viacero noviniek z pripravovaného albumu a o skvelú atmosféru sa postarali aj vynikajúci hostia z Čiech a Poľska, ale aj mladé kapely, ktoré dostali možnosť prezentovať sa. Fotografie z Palec hore tour 2011 je možné nájsť na oficiálnej facebook stránke kapely www.facebook.com/smolaahrusky.

Smola a Hrušky

Kapela po vyťaženom lete a turné, ktoré nepozostávalo len z dvoch-troch smiešnych koncertov, kde sa prilepila k niekomu, stihla nahrať ďalšie skladby s hosťami a natočiť v pražskej Meet Factory šialený nový klip na česko-slovenský singel, k de si strihol Spoko duet s českou herečkou a speváčkou Berenikou Kohoutovou.

Smola a Hrušky sa v rámci turné PALEC HORE TOUR 2011 predstavili v 21 kluboch na Slovensku, v Česku a Poľsku. Na jar 2012 turné pokračuje v na Slovensku v mestách, ktoré zámerne vynechali a v Čechách v mestách kde ešte nikdy nehrali. Všetci sa môžu tešiť nielen na nový album a klip, ale aj exkluzívneho hosťa turné, ktorými bude česká populárna kapela Rybičky 48.

Zdroj: Martin Hlavatý, manažér Smola a Hrušky
Foto: Oliver Ondráš, archív Smola a Hrušky
Publikoval: Redakcia GREGI.NET