Smola a Hrušky: 15 rokov sa milujeme v tourbuse!

Smola a Hrušky najkrajšia reggae-punková kapela z pod Tatier chystá oslavy a to 15.výročie pôsobenia na koncertných pódiách. Tento rok na jar vydali piaty album Palec hore, ktorý boduje u fanúšikov s hitmi Honey Honey, Fajčiť treba, Som najebaný,  Analog Digital či Pod kontrolou a na koncertoch im to publikum dáva jasne najavo fantastickou atmosférou aj preto sa bude oslavovať celý rok a jednoznačne s fanúšikmi.

Smola a Hrušky vyrážajú od polovice februára na česko-slovenské turné Topfest Best of tour 2013 a odohrajú 20 koncertov, na ktoré si prizvali aj českého hosťa kapelu UDG, ktorá sa prvýkrát predstaví na Slovensku v takomto koncertnom rozsahu.

Smola a Hrušky si na rok 2013 pripravili okrem koncertného turné aj pár hudobných noviniek s hosťami a ak nebude znova nejaký koniec sveta, tak v priebehu  roka by mala  vyjsť kompilácia najväčších hitov. Okrem toho, že sa kapela už 15 rokov točí v koncertno-hotelovo-alkoholovom opare, tak najviac času trávia spoločne v aute cestou za svojimi fanúšikmi.  Náš tourbus je v podstate náš druhý domov. Tým, že máme odohratých viac ako 800 koncertov a štartovaciu polohu akú máme, cestujeme veľmi často a veľké diaľky. V aute sa odohrávajú rôzne príbehy, ktoré sú základom pre celú činnosť kapely. Všetky tie rozhovory, nápady, párty, lásky, osobné spovede, hudba, nečakané situácie, či dokonca pre niekohe neprípustné prdy, ku ktorým sa nikto nepriznáva sú ako nekonečný seriál, ktorý ak by niekto točil skrytou kamerou, tak prekonáme aj bársakú telenovelu, smeje sa frontman kapely Spoko Kramár.

Ako prvú novinku k výročiu by kapela chcela odpremiérovať nový singel a nový klip. O tom ako aj o presných termínov a miestach turné Topfest Best of tour 2013 sa fanúšikovia čoskoro dozvedia na oficiálnej fanpage Smola a Hrušky https://facebook.com/smolaahrusky a taktiež na webe https://smolaahrusky.sk

Zdroj: Martin Hlavatý, manažér Smola a Hrušky
Foto: Katarína Orešanská