Slovenský umelci na IBIZE – FreshClubber a Bello!

Prvá Slovenská dj-ská dvojica „FreshClubber a Bello“ vystúpia na slnečnom ostrove IBIZA!!! Jedna z mala umelcov zo Slovenska ,ktorým sa opäť podarilo niečo výnimočné a to posunúť svoje umenie do zahraničia.

Minulý rok sa od prezentovali až v 6-tich  krajinách sveta a v jednom z najlepších klubov Sveta Ministry of Sound Londýn. Už 24.júla 2015 si táto dvojica vystúpi na ostrove IBIZA v spolupráci s agentúrou Epic Production.

image2

Ostrov IBIZA je miesto nočným životom, o ktorom snívajú mladý ľudia ale hlavne každý discjockey. Freshclubber a Bello sa budú plaviť po mori s veľkou plachetnicou a s tisíckami party ľuďmi ,kde vykotvia  na ostrove Formentera!

Dvojica chystá aj novy letný klip ,ktorý sa bude natáčať priamo na tomto výnimočnom mieste viac sa dozviete už čoskoro :o)

image1

More info & Tickets/www.ibizaseaparty.com                                       

Biografia:

Sme Dj-ská dvojica FreshClubber & Bello a 5.9. sme vystúpili v Londýnskom klube MINISTRY OF SOUND (momentálne na 6 priečke najlepších klubov Sveta), kde sme krstili náš nový track s názvom WORLDWIDE,na ktorý máme podpísaný kontrakt s pánom Michalom Burianom (BOHEMIA RECORDINGS) Veľmi radi by sme vystúpili vo Vašom klube.

Napísali o nás v Pražskom časopise HouseMagazine.cz
FANPAGE : https://www.facebook.com/FreshClubberandBello?fref=ts

image4

Zdroj: FreshClubber