SLOVENSKÝ TALENT SVETOVEJ ÚROVNE! KYPO A JEHO SINGEL I NEED TI SPRAVÍ DEŇ

Zoznám sa s veľkým slovenským talentom! Má 22 rokov a DJingu sa venuje niekoľko rokov. Kypovydal svoju prvú skladbu I Need, ktorá znie naozaj svetovo. „Na skladbe „I Need“ som pracoval viac ako pol roka. Stále som nebol so svojou prácou spokojný a mal som pocit že niečo tomu chýba.“ hovorí o skladbe Kypo.

Singel dostal naozaj vydarený klip, ktorý sa komplet nakrúcal na Slovensku. „Vyberali sme čo najkrajšie lokácie na západnom Slovensku ktoré sa nám hodili podľa scenára.

Vo videoklipe môžete vidieť aj pieskovú pláž so slamennými dáždnikmi ako na dovolenke. Pritom to je len naša Kunovská priehrada. Chceli sme spraviť výnimočný klip aj napriek veľmi obmedzenému rozpočtu.“  

Na prvý pohľad by sa pritom dalo povedať, že ide o zahraničné lokácie. Samotný klip však v sebe ukrýva krásne posolstvo. „Vo videoklipe je aj skrytá myšlienka o tom, že priatelia, ktorých si vyberáme, sú ako rodina na celý život. A preto by sme ich nemali posúvať na druhú koľaj. Vzťah môže byť dlhý, alebo krátky, ale priateľstvo býva večné. Do videoklipu som zapojil hlavne kamarátov. Natáčanie bola asi najlepšia časť na celej tvorbe. Tvoriť videoklip o tom že priateľstvo je dôležité a pracovať pri tom s tými svojimi bolo úžasné.“ vysvetľuje Kypo. 

Zdroj: TS