SLOVENSKÝ STAND-UP KOMIK SA VRACIA K HUDBE A PREDSTAVUJE NOVÝ VIDEOKLIP.

Michael Szatmary je bývalý televízny spravodajca, novinár a v súčasnosti najmä stand up komik. Od malička sa však venuje aj muzike. K svojej novej skladbe RUN teraz nakrútil videoklip. Námet, réžiu aj strih zveril do rúk mladého a talentovaného filmového umelca Romana Stráňaia.

„Je to príbeh nezodpovedného dievčaťa, ktoré konečne začína čeliť svojim rozhodnutiam. Postupne sa jej vynárajú spomienky na detstvo a vzťahy“, hovorí mladý režisér. Postupom času si začína uvedomovať chyby a zistí, že pred omylmi a hriechmi neujde. „Hľadá si cestu domov, žiada odpustenie,“ dodáva Satráňai. 

Videoklip nakrúcali v lesoch za Častou kvôli atmosfére neskoro v noci. „Ponurý dej má evokovať život ľudí, ktorí si neuvedomujú, čo znamená zodpovednosť a úcta k blízkym. Život je totiž krátky a nikdy nevieme, kedy a kde sa ten náš práve skončí. A či má pieseň šťastný koniec? Treba si pozrieť klip do konca“, myslí si autor piesne Michael Szatmary.

Michael Szatmary produkuje hudbu od štrnástich rokov. Je tiež autorom hudby v počítačových hrách a divadelných predstaveniach. Hral v mnohých kapelách, robil DJ a medzi jeho najväčšie hudobné úspechy považuje predskakovanie legendárnych Erasure a Camouflage.

Už z toho je jasné, že štýlom sa približuje najviac k elektronike, house, chill out a ambientu. Práve jeho posledný track RUN je stvorený na počúvanie v aute. Na vokály si pozval švédsku speváčku Miper, mastering a editing si zobral na starosť Jimi Cimbala zo štúdia Randal Productions.

Pieseň si môžete zadarmo stiahnuť tu: https://soundcloud.com/michael-szatmary/michael-szatmary-ft-miper-run alebo na oficiálnej stránke: https://www.michaelszatmary.com/

Zdroj: TS