SLOVENSKÝ SANTANA DÁVID BÍLEK A KALI VYTVORILI SKLADBOU “NANANÉ” LETNÚ NAMOTÁVKU!

Gitarový virtuóz a spevák Dávid Bílek je späť s novinkou “Nanané”, kde si zavolal hneď dve hviezdne hosťujúce mená, Petra Panna a Kaliho! O tom, že ide o jeho zatiaľ najchytľavejší song svedčí aj to, že len 24 hodín po jeho vydaní sa okamžite umiestnil medzi trendy do top 10. Kučeravý umelec si okrem Kaliho pozval do klipu aj svoju priateľku, tá si už zahrala premiérovo v jeho skladbe “Blízko”.

Mladý hudobník Dávid Bílek pochádza z Banskej Bystrice a len pred pár rokmi sa stal historicky prvým dvojnásobným absolútnym víťazom Slovenských konzervatórií v hre na klasickú gitaru. Zvíťazil v prvom ročníku Viva ulica v rámci projektu Viva Musica 2017 a za jeho úspechy mu bola ministrom kultúry udelená Cena sv. Gorazda. Vynikajúci gitarista sa zviditeľnil ešte ako talentovaný tínedžer v šou Česko Slovensko má talent  a neskôr aj v speváckej súťaží SuperStar, kde všetkým predviedol, že hra na gitaru je jeho veľkou vášňou. No okrem gitary však Dávid ovláda aj svoj zamatový hlas s ktorým koncertuje po celom Slovensku. Tak po skladbe “Blízko” sa predstavil trocha v rezkejšej polohe a celkový letný vibe tomu dotvára Kaliho part a streetové zábery v klipe, ktoré budia dojem dovolenkového moodu. Na záver leta si vybral tému o vášni k dievčaťu, ktoré keď vidíš, tak znecitlivieš a si v nemom úžase, potom si už môžeš rovno spievať refrén začínajúci citoslovcom “NANANÉ”.

,,Je to klasicky príbeh o tom, keď zbadáš dievča ktoré ťa hneď dostane do kolien a nevieš z nej spustiť zrak. Všetko sa ti na nej páči a máš chuť ju spoznať a stráviť s ňou celý večer alebo aj život“, vysvetľuje tému skladby Dávid.

O hudbu sa postaral DJ a dvorný producent Kaliho, Peter Pann. Ten aj navrhol, aby sa do skladby pripojil aj Kali, keďže Dávid hľadal dlho hosťa a Kalimu skladba sadla ako uliata. Vizuál vznikol po taktovkou režiséra hudobných klipov Martina Mika.

https://www.instagram.com/davidbilekofficial/
KALI (@dezertkalimusic) • Fotky a videá na Instagrame

Zdroj: PR/BRAND MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ
Foto: Youtube Peter Pann