Slovenský projekt, Ja som kultúra. Priestor pre živú kultúru, štartuje už dnes večer!

Už dnes, piatok 4.12.2020, o 20:00 odštartuje prvý z online streamov výnimočného slovenského projektu Ja som kultúra. Priestor pre živú kultúru. Spríjemnite si predvianočný čas kvalitnými koncertami slovenských hudobníkov. Sledujte každý deň od 4. do 18. decembra online premiéry 30 koncertov v 15 kluboch naprieč celým Slovenskom.

Kompletný program nájdete na www.jasomkultura.sk. Koncerty sledujte na webstránke www.jasomkultura.sk, na facebooku Ja som kultúra a na sociálnych sieťach našich partnerov Denník N, .týždeň a rôznych slovenských mediálnych portálov a kultúrnych inštitútov. Svoju obľúbenú kapelu môžete podporiť formou dobrovoľného vstupného na Ticketportal a Predpredaj.sk. Projekt sa koná aj v spolupráci s Ministerstvom zahraničných vecí a európskych záležitostí SR vďaka ktorému bude každý koncert streamovaný do 8 krajín Európy.

Kultúra sme všetci. Je to celá spoločnosť. Otázka toho aby kultúra žila sa netýka len kultúry samotnej. Nie je to otázkou len spoločnosti, politikov, vlády či štátu. To, aby kultúra žila v nás aj v celej našej spoločnosti, je úlohou nás všetkých.

Dobrovoľné vstupné si môžete zakúpiť počas celého trvania projektu. Svoju obľúbenú kapelu, klub, alebo samotný projekt Ja som kultúra. Priestor pre živú kultúru. budete môcť podporiť aj priamo počas koncertov prostredníctvom QR kódu s transparentným účtom. Uvidíte ho na svojich obrazovkách počas online koncertov.

Vytvorme spolu priestor pre živú kultúru, lebo kultúrou sme všetci!

Program na: www.jasomkultura.sk
Dobrovoľné vstupné: Ticketportal.sk, Predpredaj.sk
FB Ja som kultúra

Zdroj: Ja som kultúra