Slovenská punková kapela Got Blue Balls vyráža v októbri na Anglické turné.

Got Blue Balls sú späť. Po vydaní druhého albumu Counting the days (2015) a personálnych zmenách je punková kapela Got Blue Balls na ceste do Anglicka.

Kapela je známa svojim koncertovaním v zahraničí a tento rok sa premiérovo predstaví aj na ostrovoch, kde absolvuje svoje prvé headline turné. Got Blue Balls odohrá za osem dní šesť koncertov v mestách Londýn, Manchester, Liverpool, Brigdwater, Leeds a Brighton.

Pre slovenských fanúšikov si pripravili špeciálny koncert v Banskej Bystrici (Záhrada CNK), ktorý zahrajú 24.10.2015 so zatiaľ nezverejneným špeciálnym hosťom. Ďalšie informácie k turné a slovenským koncertom zverejní kapela v blízkej dobe na svojich sociálnych sieťach.

WOLVES HAVE COME UK TOUR
7.10.2015 Londyn (UK)
8.10.2015 Manchester (UK)
9.10.2015 Leeds (UK)
10.10.2015 Brigdwater (UK)
12.10.2015 Liverpool (UK)
14.10.2015 Brighton (UK)
24.10.2015 Banská Bystrica (SK)

Slovenská punk-rocková kapela Got Blue Balls, tento rok vydala svoj druhý album s názvom Counting the days spolu so singlom Mirror, ku ktorému vydala aj videoklip. Nový album kapely je pristupný v digitálnej forme cez Appl
e music, iTunes, Deezer, Spotify a Amazon. V septembri sa fanúšikovia dočkajú albumu aj na fyzických nosičoch.

Kapela momentálne funguje v zložení Michal Minár (spev), Juraj Oravec (gitara), Richard Mikuš (bicie), Roman Hríbik (bass gitara) a Lukáš Hlaváč (gitara, klavesy). Od vydania prvého albumu kapela odohrala, niektoré z najväčších festivalov v strednej Európe, ako Pohoda festival (Slovensko), Waves Vienna festival (Rakúsko), Rock for People festival (Česká Republika) a absolvovala niekoľko koncertných turné v zahraničí a na Slovensku.

Facebook: https://www.facebook.com/gotblueballs
Soundcloud: https://soundcloud.com/gotblueballs
Instagram: https://www.instagram.com/gotblueballs
Tumblr: https://gotblueballs.tumblr.com
Twitter: https://www.twitter.com/gotblueballs

GotBlueBalls_UKPorster

Zdroj: ProMusic.sk