Slovenská neofolková speváčka Katarzia zahrá vo štvrtok Na Plnú Hudbu v bratislavskom Nu Spirit Clube.

Nitrianska neofolková speváčka Katarzia prvýkrát prekvapila svojim výstúpením v rámci Demovnice_FM a odvtedy získala viacero kritických ocenení za svoje bohumilé koncertné vystúpenia.

Jej texty sú drzé, melancholické s nádychom intimity, ako taká hudobná polievka pre dušu. Presne taký bude aj jej štvrtkový koncert v rámci hudobnej talkshow Na Plnú Hudbu, ktorú moderuje dvojica Galager a Lucia z Rádia_FM.

https://www.youtube.com/watch?v=HvjC4NXTMng

V októbri vystúpi opäť na pódium, z ktorého vzišla, a svoje intuitívne texty predvedie v doposiaľ neopočúvaných verziách aj so špeciálnym bonusom.

Za posledný rok sa vám snáď nemohlo stať, že ste o nej ešte nepočuli. Katarzia je Katarína Kubošiová, autorka skladieb a textov, ktoré spieva a hrá na gitare. Jej skladby v priebehu jedného roka raketovou rýchlosťou oslovili tisíce poslucháčov, získala si kritikov a veľký záujem slovenských, českých klubov a festivalov o jej koncerty.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/23100187″ params=“auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Za CD Generácia Y získala dve nominácie v oceneniach Rádia_FM Raiohead_Awards v kategórii Nováčik roka a World Music.

EVENT: www.fb.com/events/533885066746600/
TICKETS: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=20187

web

Zdroj: Nu Spirit