Slovenská EDMANIA OPEN AIR láka do Trenčína aj Čechov

Pod značkou „EDMANIA“ začal v decembri 2015 v Trenčíne písať svoju históriu nový festival elektronickej tanečnej hudby. Jeho letné pokračovanie s podtitulom We Love Trance je naplánované na pondelok 4.7.2016.

Brány EXPO CENTRA Trenčín sa opätovne otvoria 4. júla 2016 a pod majestátnou trenčianskou „BREZINOU“ – unikátom tohto mesta, sa na otvorenej ploche pod holým nebom predstavia hviezdy súčasnej trance hudby. EDMANIA OPEN AIR – WE LOVE TRANCE EDITION premiérovo na Slovensku privíta hostí: Andrew Rayel, KhoMha, MaRLo, Ru­ben De Ronde, ale aj mená ako Ben Gold, Thomas Coastline, Ferreck Dawn, Drift­moon a ďalších. Slovenské farby na festivale bude hájiť Milan Lieskovsky, ktorý sa špeciálne pre túto noc vráti ku svojim hudobným koreňom, ale taktiež dva talenty, ktoré slovenskej trance family budú iste dobre známe – Martin Michniak a Soul Mirror. Poznačte si 4.7.2016 a príďte si užiť horúcu tanečnú noc!

Pre obrovský záujem z návštevníkov z Českej republiky sa organizátori rozhodli spojiť sa s českým partnerom, ktorý im uľahčí kúpu lístkov. Odteraz teda nájdete lístky aj na stránkach populárneho distribútora www.ticketportal.cz. Taktiež dbáme o to, aby ste boli o EDMANIA informovaní. Nadviazali sme mediálne partnerstvo s moravsko-sliezskym rádiom HELAX. Určite pozorne počúvajte ich vysielanie, pretože pre vás pripravujeme aj súťaže o lístky!

cz_post

Vstupenky
1. vlna (obmedzený počet): 16,99€ – VYPREDANÉ
2. vlna (obmedzený počet): 19,99€
3. vlna (obmedzený počet): 22,99€
4. vlna (obmedzený počet): 25,99 €
Vstupenky na mieste: 29,99€

Príďte si aj vy užiť najväčšiu oslavu trance roka 2016 pod holým nebom. Kúpte si svoju vstupenku z pohodlia domova u našich partnerov www.partymenu.eu alebo www.predpredaj.sk. Pre tých, ktorí si radšej zájdu kúpiť svoj lístok do kamennej prevádzky, sme pripravili aj túto možnosť. Na našom webe www.edmania.eu nájdete zoznam predajných partnerov, u ktorých je možné zakúpiť vstupenku.

EDMANIA OPEN AIR – WE LOVE TRANCE EDITION
Dátum: pondelok 4.7.2016
Čas: 19:00 – 6:00
Miesto: EXPO Center Trenčín
DJs: Andrew Rayel, MaRlo, KhoMha, Ben Gold, Ruben De Ronde, Ferreck Dawn, Thomas Coastline, Driftmoon, Milan Lieskovsky, Martin Michniak, Soul Mirror
Aktuálne info sledujte na FACEBOOK EVENTe ► https://bit.ly/EDMANIA_OPEN_AIR_2016
Lístky nájdete v sieti TICKETPORTAL.CZ ► https://bit.ly/edmania_open_air_2016_listky_cz

2016_15_03_edmania_flyer

Zdroj: EDMania