Slovak drum and bass Awards 2011!

Tretí ročník Slovak drum and bass AWARDS 2011, ktorý organizuje dnb.sk crew, je tu. Opäť môžete vyjadriť svoj názor a dať tak spätnú väzbu producentom, ktorých hudba sa vám páčila natoľko, že ste si ju zakúpili alebo nelegálne stiahli.

DJom poďakovať, že cestovali po celom Slovensku, aby do klubov priniesli hudbu, na ktorú sa radi zabávate. Promotérom, že robia svoju prácu naplno a z kritiky, ktorá tu vždy bude, si snažia vždy niečo zobrať a ďalšiu party pripravia aj napriek tomu, že predchádzajúce nedopadli finančne veľmi dobre.

Hlasovať môžete za najlepšieho slovenského či zahraničného drum and basového DJa, najšikovnejších producentov alebo skladby, ktoré ste v uplynulom roku najviac počúvali. Rozhodnite o tom, ktorý klub je najlepší a na ktorom festivale sa vám najviac páčilo…

Dajte vedieť všetkým, ktorí sú súčasťou našej malej scény, že svoju prácu odvádzajú výborne a dodajte im elánu, aby v nej pokračovali. Hlasujte vy, pre ktorých je drum and bass súčasťou života, pre tých, ktorí bez neho nevedia rovnako žiť.


Každý, kto sa zapojí, bude zaradený do žrebovania o naozaj lákavé ceny!

Odpovedať na anketové otázky môžete od 9. februára do polnoci 23. marca, kedy sa hlasovanie po piatich týždňoch ukončí a začne spočítavanie všetkých, vami zaslaných hlasov.

Na slávnostné vyhlásenie (Facebook event) nebudete musieť veľmi dlho čakať, pretože sme spojili sily s [[[Trident/LiR crew a na party HOSPITALITY Slovakia v Trenčíne (Facebook event), sa 31. marca, na slávnostnom udeľovaní dozviete, ako ste hlasovali.

HLASUJ TU!

DNB AWARDS 2011

Zdroj: DNB.sk
Publikoval: Redakcia GREGI.NET