Slobodná Európa sa chystá na turné osláviť Kristove roky

Už 1.apríla odštartuje turné skupiny Slobodná Európa, na ktorom si pripomenú Kristove roky, teda presne 33 rokov od vzniku: „Pôjde vôbec o prvé slovenské koncerty po pandémii, ktoré budú úplne bez obmedzení. Preto sa tešíme, že budeme môcť na koncertoch privítať všetkých našich fanúšikov.“, hovorí frontman kapely Whisky. Na koncertoch sa môžu fanúšikovia tešiť na všetky overené hity, ako aj nejakú novinku, ktorú kapela bežne nezvykne hrávať: „Playlist sme oproti letným koncertom na Braňovu počesť mierne obmenili a pridali sme aj niečo čo sme dlhšie nehrali.“, dodal gitarista Sveťo.

Kapela odštartuje turné vo Zvolene v Dome kultúry ŽSR, hneď na druhý deň sa presunie na východ krajiny, kde bude pokračovať koncertom v Košiciach a v druhej polke mesiaca odohrá koncerty vo Vrútkach a Nitre. Na prelome apríla a mája sa na Slobodku môžu tešiť českí fanúšikovia, pretože kapela odohrá aj koncerty v Brne a Prahe, na ktorých sa s nimi ako špeciálny hosť predstavia Catastrofy. O niekoľko dni na to ukončia jarné turné koncertmi v Bratislave a Trenčíne.

V týchto dňoch bola spustená aj nová webstránka kapely www.slobodnaeuropa.sk, kde si fanúšikovia okrem vstupeniek na koncerty môžu zakúpiť aj tričká a postupne budú dopĺňané aj ďalšie predmety.

Kristove roky tour 2022 (1989-2022)
1.4. Zvolen, Dom kultúry ŽSR
2.4. Košice, Collosseum Club
22.4. Vrútky, RC Mlyn
23.4. Nitra, Frankie Rock Club
28.4. Brno, Melodka – špeciálny hosť: Catastrofy
29.4. Praha, Palác Akropolis – špeciálny hosť: Catastrofy
6.5. Bratislava, Majestic Music Club
7.5. Trenčín, Piano Club

Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketlive.sk a Ticketlive.cz

Zdroj: TS