SLOBODNÁ EURÓPA A PARA ZAHRAJÚ SPOLU V BRATISLAVE, KOŠICIACH A VO ZVOLENE.

Slobodná Európa a Para majú za sebou viac ako polovicu koncertov na turné Spolu Tour 2017. Tento týždeň ich čakajú vystúpenia v Bratislave, Košiciach a Zvolene. V hlavnom meste po dohode s klubom a kvôli veľkému záujmu fanúšikov, uvoľnili do predaja ešte posledných 40 lístkov.

„Mám rád také dni.“ a „Analýza dokázala hovno,“ ozývajú sa chorálové refrény fanúšikov v zaplnenom pražskom Lucerna Music Bare a v brnianskej Melodke. Slobodná Európa a Para odštartovali svoje turné v dvoch najväčších českých mestách a prišli ich privítať stovky ľudí – mladí, starší, pankáči, študenti, Slováci aj Česi.

„Pre nás ako kapelu nie je nič dôležitejšie, ako mať takýchto fanúšikov. Na všetkých doterajších koncertoch boli úplne fantastickí,“ zhodujú sa muzikanti oboch slovenských kapiel. Tento týždeň majú tri dni na vydýchnutie a potom ich čakajú ďalšie vystúpenia – Bratislava (26.10.), Košice (27.10.) a Zvolen (28.10.).  Skupina Para na nich predstaví aj pesničky z pripravovaného siedmeho albumu.

Bratislava ešte pred uplynulým víkendom hlásila vypredané, ale po dohode s klubom MMC sa organizátori rozhodli uvoľniť do predaja ďalších, tentoraz už naozaj posledných, 40 vstupeniek. Lístky na všetky zvyšné koncertné zastávky sú k dispozícii v sieti Predpredaj.sk. O support sa striedavo postarajú formácie The Chronic Sleepers a Lord Alex.

SLOBODNÁ EURÓPA & PARA SPOLU TOUR 2017
26.10.2017 Bratislava – MMC support The Chronic Sleepers
27.10.2016 Košice – Collosseum support The Chronic Sleepers
28.10.2017 Zvolen – Dom Kultúry support Lord Alex

Predpredaj: https://bit.ly/SpoluTour2017
Slobodná Európa – Podvod: https://youtu.be/ehhRlHriI3E
Para – Otec: https://youtu.be/O8cz0EqEwpA  
Slobodná Európa na Facebooku: https://www.facebook.com/slobodnaeuropa/
Para na Facebooku: https://www.facebook.com/PARA.Brutalna.Zostava/

Zdroj: TS