Slížovica  vypukne už v pondelok, 28. augusta!

Festival kapely Horkýže Slíže, Slížovica, spojí opäť fanúšikov dobrej hudby a zábavy už tento pondelok, a to v Nitre, 28. augusta. Premiéru na festivale bude mať ska-rocková kapela Dubioza Kolektiv, český Olympic, či slovenská Tublatanka. Nebudú chýbať ani Heľenine oči, Inekafe, či Vidiek! Vstupenky si ešte v predpredajovej cene môžete zakúpiť v sieti maxiticket.sk

Už 10. ročník Slížovice pritiahne do Nitry opäť zmes toho najlepšieho z českej a slovenskej scény. “Je to desiaty ročník Slížovice, veľa kapiel už na Slížovici vystúpilo viackrát, program sa snažíme obmieňať, a preto sme radi, že sa nám podarilo dotiahnúť kapely, ktorých pesničky poznajú mladšie, aj staršie ročníky. Olympic a Tublatanka sú legendy. No a Dubioza Kolektiv nám ich balkánskou krvou rozprúdi fanúšikov. Už sa tešíme na pondelok a všetkých srdečne pozývame.” opisuje výber programu Dr. Štefánik. Horkýže Slíže predvedú aj nové intro, ktoré je neoddeliteľnou súčasťou ich koncertov a prezradia tajomstvo, čo chystajú budúci rok. Samozrejmosťou je aj autogramiáda Horkýže Slíže, varenie s Marcelom Ihnačákom, či rôzmorodý street food. Nezabudlo sa ani na detský program, v rámci ktorého vystúpia Dúhalka a Sníček. Vyskákať sa budú môcť aj na skákajúcom hrade. Atrakcie sú pripravené aj pre dospelých, zahrať a založiť si kapelu budú môcť v stánku Rockovej školy. V merchovom stánku kapely pribudnú dva nové dizajny tričiek, vrátane každoročného originálneho motívu k festivalu. Platiť na festivale sa bude dať iba v hotovosti, platba kartou bude možná iba na baroch. 

Organizátori upozorňujú návštevníkov, aby prichádzali na festival postupne a nenechávali si príchod na poslednú chvíľu. Vstupenky v predpredajovej cenie 29 € si môžete stále zakúpiť cez sieť maxiticket.s. Na mieste sa budú predávať po 40 €. 

Zdroj: TS