Škwor s novým albumom Sliby & Lži boduje v hitparáde IFPI a vyráža na turné.

Novinka „Sliby & Lži„, kterou kapela Škwor nadělila sobě i svým fanouškům k patnáctému výročí existence, si skvěle vede jak na trhu s CD, tak v online prostředí. Svědčí o tom aktuální druhá příčka v tuzemské prodejní hitparádě IFPI a dokonce průběžné první místo týden po vydání v žebříčku nejprodávanějších titulů na Supraphonline.cz. Nyní kapela představí nové album také naživo v rámci „S & L tour„.

Podzimní turné, které čítá celkem osm koncertů, odstartuje už tento pátek 18. 10. v západočeské Toužimi. Mezi dalšími zastávkami, jejichž kompletní výčet najdete níže, pak nechybí třeba Liberec, Ústí nad Labem a samozřejmě také Praha, kde Škwor oslaví 15. 11. v Incheba Areně svým doposud největším koncertem 15. výročí existence kapely.

Ještě než se tak stane, mohou se fanoušci kromě prvních čtyř koncertů v rámci „S & L tour“ těšit také na nový klip. Ten Škwor natáčí k pilotnímu singlu „Poslouchej“ (lyric video zde: https://y2u.be/3Ha5dW6q5Ps) s autorsko-režisérskou dvojicí Ondřej Kurčík a Pavel Brychta ze společnosti Magicpictures, která s kapelou spolupracovala už na DVD „Natvrdo“ (2012).

Právě „Natvrdo“ ostatně v kompletní diskografii Škwor předchází letošní novince „Sliby & Lži“, která je celkově desátým počinem kapely. A jak píše například Tomáš Rumler z iReport.cz, kde album dostalo 5 bodů ze 7, jedná se o album, které fanoušky rozhodně nezklame. Čtrnáct nových písní je důkazem, že skupina zůstává věrná svému stylu po stránce hudební i textové. Patříte-li mezi fanoušky Škworu, je více než pravděpodobné, že se do vašeho vkusu trefí i tato novinka. To je holý fakt, žádné sliby a lži.“

Prodeje desky výše zmíněné jen potvrzují, takže teď už jen zbývá vybrat si nejbližší destinaci a těšit se na koncerty!

Termíny „S & L tour“:
18. 10. – Toužim
19. 10. – Liberec, Lidový dům
02. 11. – Neznašov
09. 11. – Ústí nad Labem, Kulturní dům
15. 11. – Praha, Incheba Arena, koncert k 15. výročí kapely
23. 11. – Živanice, Sokolovna
30. 11. – Brloh, Kulturní dům
14. 12. – Herálec, Kulturní dům

www.skwor.cz
www.supraphon.cz
www.supraphonline.cz

skwor plakat deska

Zdroj: SUPRAPHON a. s.