Skvelí Richard Müller a Dan Bárta zaspievali v Prahe, pre Pezinok si pripravili ďalší bonus!

Richard Müller má na konte ďalší úspech! Legendárny spevák očaril české publikum a na koncerte v Retro Music Hall v Prahe si užíval viacnásobné standing ovations. Výnimočný hudobný zážitok mali fanúšikovia nielen vďaka Richardovým hitom, pätici muzikantov, ale aj špeciálnemu hosťovi Danovi Bártovi.

Dvojicu geniálnych hudobníkov Müller – Bárta si môžu najbližšie užiť aj Slováci 27. júna v Amfiteátri v Pezinku! Na jedinom koncerte svojho druhu si s Richardom jeho hity zaspieva aj silná zostava troch speváčok – Zuzana Smatanová, Lucia Šoralová a Sima Martausová!

6 

Richardovi Müllerovi sa podarilo zopakovať úspech minuloročného dvojkoncertu v českej metropole Praha! Naposledy legendárnemu spevákovi v stoji aplaudovala
do posledného miesta zaplnená veľká sála Lucerny. Tentokrát jeho vystúpenie odmenili búrlivým potleskom návštevníci klubu Retro Music Hall. Dokonalý hudobný zážitok si fanúšikovia užili nielen vďaka Richardovým megahitom, ale aj vďaka špeciálnemu hosťovi Danovi Bártovi. Český spevák pred pár dňami rozšíril svoju zbierku Cien akadémie populárnej hudby o 13-tu sošku Anděla a stal sa spevákom roku.

Som rád, že som sa oslovil Dana Bártu a on súhlasil. Publikum ho plne akceptuje. Dokonca by som povedal, že jeho vystúpenie posunie atmosféru koncertu ešte ďalej.“ Chváli kolegu Richard Müller.

4

Richard Müller predviedol v Prahe v sprievode piatich skvelých muzikantov koncert plný energie a hitov. V Prahe odpálil skladby „Po schodoch“, „Štěstí je krásná věc“, „Nina Ricci“, „Nebude to ľahké“ či „Tlaková níž“. Odmenou mu bolo aplaudujúce publikum, ktoré s niekoľkonásobným Zlatým Slávikom odspievalo každú pieseň. Záverečný dvojitý prídavok sprevádzal nekončiaci potlesk, ktorým sa s ním vypredaná sála len nerada lúčila. Dvojicu geniálnych hudobníkov Müller – Bárta si môžu najbližšie užiť aj Slováci!

Na hudobnej scéne pôsobím 30 rokov a stále sa snažím vymýšľať niečo nové a prekvapovať mojich fanúšikov. Teší ma a nabíja energou, keď mi to vracajú. Pražský koncert bol pre mňa veľkým prekvapením, atmosféra bola mimoriadna. Nemôžem sa dočkať, že si spoločné vystúpenie s kapelou a Danom Bártom zopakujem 27. júna v pezinskom Amfiteátri.“ Teší sa Richard Müller.

5

Na unikátnom koncerte Richard Müller a hostia čaká fanúšikov mnoho prekvapení a unikátnych hudobných spojení! Dana Bártu doplní silná zostava troch speváčok! Na jednom pódiu si Richard zaspieva so Zuzanou Smatanovou, Luciou Šoralovou a Simou Martausovou.Dokonalé hudobné lahôdky si príďte vychutnať 27. júna do Amfiteátra v Pezinku. Vstupenky sú v predaji na ticketportal.sk a v Pezinskom informačnom centre.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Tomáš Martinek