Skupiny Karpatské chrbáty, Vrbovskí víťazi a Abusus vyrazia na spoločnú Ultra Mega Tour ŠNÓRU 2013!

Pri príležitosti akcie s názvom Vítanie jari a oslava abstinencie, ktorá sa uskutoční už tento piatok 22.3. vo Vrbovom v kinosále Domu kultúry trio kapiel okolo Branislava Jobusa dáva na známosť, že skupiny Karpatské chrbáty, Vrbovskí víťazi a Abusus vyrážajú tento rok na spoločné turné s názvom Ultra Mega Tour ŠNÓRA 2013!

Podujatie Vítanie jari a oslava abstinencie je pravidelná a každoročne poriadaná akcia Branislavom Jobusom pri príležitosti jednak príchodu tohto krásneho ročného obdobia a zároveň osláv abstinencie ako jeho, tak aj Ľuboslava z kapely Chiki liki tu-a. Tento rok sa koná už po ôsmy krát a predstavia sa na ňom práve kapely Karpatské chrbáty, Chiki liki tu-a a Para. Na tomto podujatí, ako býva zvykom bude okrem koncertov týchto kapiel rozdrtená v šrotovníku Morena, preteky Formuly nula, preteky na húpacích koňoch, či lov na krokodíla a to všetko pod drobnohľadom samotného preccedu Multiorganizácie Kriak húpaceho kona. Na podujatí bude zároveň zverejnený kompletný program festivalu Vrbovské vetry 2013, ktorých hlavná časť sa bude konať v sobotu 6. júla znovu vo Vrbovom, avšak tentokrát na asfaltovej ploche futbalového ihriska ako obvykle. Z najznámejších mien, ktoré na festivale vystúpia, môžeme už teraz prezradiť mená a skupiny ako David Koller, Mňága a Žďorp, Abraxas, Para, Zóna A, Fuera Fondo, Živé kvety, či Korben Dallas a bude ich samozrejme omnoho viac.

Mesiac po podujatí Vítanie jari a oslava abstinencie odštartuje najdlhšia tour v histórii zemegule a to celoročná Ultra Mega Tour ŠNÓRA 2013. Kapely Karpatské chrbáty, Vrbovskí víťazi, Abusus a všetko to, čo patrí k hudobným skupinám zo Stredu sveta a vesmíru postupne zavítajú v každom jednom ročnom období len do jedného slovenského mesta, pričom na jar to bude Nitra (27.4.), v lete Nové Meste nad Váhom (15.6.), na jeseň Banská Bystrica (26.10.) a v zime Bratislava (12.12.). Budú to jediné štyri spoločné tohtoročné koncerty tejto trojúderky z Vrbového a teda všetkých troch kapiel Branislava Jobusa v jeden večer na jednom pódiu v 2013 a samozrejme zas pod osobným drobnohľadom samotného preccedu multiorganizácie Kriak, húpaceho kona.

Karpatské chrbáty + Vrbovskí víťazi + Abusus: Ultra Mega Tour ŠNÓRA 2013
sobota 27.04.2013  – NITRA, Nová Pekáreň, 21.00 hod.
sobota 15.06. 2013 – NOVÉ MESTO NAD VÁHOM, Klub za rampami, 21.00 hod.
sobota 26.10. 2013 – BANSKÁ BYSTRICA, Klub 77, 21.00 hod.
štvrtok 12.12. 2013 – BRATISLAVA, Randal club, 20.00 hod.

Na každom koncerte, ktorý bude trvať takmer tri hodiny, bude zabezpečený aj predaj nosičov každej z týchto kapiel, ako aj všetkých knižiek Branislava Jobusa. Vstupenky na každý koncert sa objavia v sieti Ticketportál vždy približne mesiac pred začiatkom toho-ktorého koncertu.

Viac info o týchto skupinách a podujatiach možno nájsť na stránkach:
www.chrbaty.sk
www.vrbovskivitazi.sk
www.abusus.sk
www.vrbovskevetry.sk
www.kriak.sk 
www.rfmusicagency.sk

Zdroj: RF music agency