Skupine Lucie sa podarila unikátna a netradičná spolupráca. Carl Cox zremixoval jednu z ich najúspešnejších skladbieb!

Svetoznámy britský DJ Carl COX zremixoval veľký hit skupiny Lucie – skladbu „Černí andělé“. Cox remixy iných muzikantov moc nerobí, známy je asi len jeho remix skladby Stinga „If I Ever Lose My Faith In You“.

Spolupráca kapely a Carla Coxa vznikla aj vďaka osobnému priateľstvu s českou dídžejkou DJ Lucca, ktorá s ním veľmi úzko spolupracuje a pravidelne vystupuje u Coxa na Ibize v klube Space. Carl Cox si ju vybral, aby s ním minulý rok vystúpila aj na jeho narodeninovej party, na ktorej oslavoval okrúhlych 50 rokov.

LUCIE 2014 - foto

Napriek tejto unikátnej spolupráci sa fanúšikovia hudby skupiny Lucie nemusia obávať! Skupina sa v žiadnom prípade nechystá odkloniť hudobne smerom k technu, ale spoluprácu berie ako raritu a spestrenie.

luccacarlcox

Je to podobné, ako keď Jan P.Muchow urobil v minulosti remix skladby „Šrouby do hlavy“, klip režíroval Milan Šteindler a S kapelou si v ňom zahrali Tomáš Hanák, Petr Čtvrtníček, Milan Šteindler a Carl COX svoj nový remix, ktorý dostal v angličtine príznačný názov „Black Angels“, už s veľkým úspechom zahral na monster tanečných party v Anglicku a na Ibize.

Ako sám hovorí: „Som z toho remixu nadšený a ľudia na neho reagujú skvele! Mám radosť, že som sa k tomu dokopal a urval som si v mojom totálne nabitom programe aspoň chvíľu na to, aby som ten remix urobil. Je to jednoducho „Huge Track“ „

A kapela k tomu dodáva: „Carl je jednoducho náš „Black Angel“

Carl Cox vystupuje veľmi často a rád v Českej republike. Najbližší termín, kedy ho môžete vidieť, je 11.10.2013 v Brne v Bobycentre.

Zdroj: Michal Dvořák, manager skupiny Lucie 2014