Skupina Scooter mieri s novým albumom a novou šou do Brna!

24. února příštího roku se opìt zaplní brnìnská Kajot aréna! Skupina Scooter, jejíž jméno se stalo na poli svìtové hudební scény legendárním pojmem, vás přijede pobavit se svoji zcela novou, energickou show, kterou sami členové této skupiny označují za to nejlepší, co kdy mohli svým fanouškùm nabídnout. 


Scooter s sebou také přiveze nové album, které vám exkluzivnì představí v rámci svého celoevropského turné THE BIG MASH UP TOUR 2012. The Big Mash Up Tour se zastávkou v Brnì vám ukáže, jak zní poslední stejnojmenné album skupiny, které je velmi kladnì hodnoceno fanoušky a ke kterému se dá říct jen jediné – tak jsou slyšet ozvìny z pekla. A kromì zcela nových skladeb zazní také ty nejslavnìjší písnì skupiny Scooter – Hyper Hyper, Fire!, How Much is the Fish, Ramp!, nebo melodická skladba Break It Up, která se stala neodmyslitelným hitem hudební scény 90. let.

Jedna z nejznámìjších raveových skupin současnosti – nìmečtí Scooter – přijíždí po roce opìt do Brna, kde loni zcela vyprodali pavilon G na výstavišti. Scooter si také vybrali právì Brno za další zastávku jejich tour – a to zejména díky dobré dostupnosti z dalších velkých mìst – Prahy a Bratislavy. Jedná se tak o jediný exkluzivní koncert tohoto tour v Čechách i na Slovensku.


Samozřejmou součástí koncertu budou také předskupiny a DJs, jejichž konkrétní jména skupina v tuto chvíli vybírá. Mùžeme zaručit, že tento koncert bude skutečnì velkolepý a Scooter se na nìj již velmi tìší. Jak sami hlavní protagonisté kapely říkají: „Minulý koncert v Brnì nám dodal mnoho energie, fanoušci byli skvìlí. Není nic lepšího, než když umìlec vidí, že se lidé baví na stejné vlnì.“

Skupina Scooter, jako jedna z mála, skutečnì ovlivnila vývoj svìtové pop music a sama si vytvořila svùj osobitý hudební styl. Formace Scooter sama založila energický styl rave hardcore. Scooter se opìt představí v klasické sestavì – Rick J. Jordan, Michael Simon – v čele s miláčkem publika – expresivním zpìvákem H. P. Baxxterem. 


Novou Kajot arenu (bývalé Rondo) rozezní mohutná zvuková aparatura, která dá vyniknut energii syntetizátorù a agresivních beatù skupiny Scooter. Tìšit se mùžete také na zcela výjimečnou show plnou laserù, efektù, tanečnic a úžasných LED projekcí.

Vstupenky od 690,-. nabízí předprodejní sítì Ticketportal, Ticketpro, Ticketstream a Eventim.

V den svých 20. narozenin přináší koncert Scooter jako dárek svým posluchačùm rádio Kiss Hády. Oslavujte s námi.


Scooter final


Zdroj: PNPS
Publikoval: Redakcia GREGI.NET