Skupina Scooter mieri po 3,5 roku do Brna!

14.11.2015 dorazí rozburácet brněnské Bobycentrum fenomenální skupina SCOOTER, jejíž jméno se stalo na poli světové hudební scény legendárním pojmem. Energická show, fireshow, pyrotechnické efekty a ty nejslavnější písně skupiny Scooter – Hyper Hyper, Fire!, How Much is the Fish, Ramp!, nebo melodická skladba Break It Up, která se stala neodmyslitelným hitem hudební scény 90. let.

Skupina Scooter, jako jedna z mála, skutečně ovlivnila vývoj světové pop music a sama si vytvořila svůj osobitý hudební styl. Formace Scooter sama založila energický styl rave hardcore v čele s miláčkem publika – expresivním zpěvákem H. P. Baxxterem.

Zrekonstruovanou halu Laser Show Hall rozezní mohutná zvuková aparatura, která dá vyniknut energii syntetizátorů a agresivních beatů skupiny Scooter. Těšit se můžete také na zcela výjimečnou show plnou laserů, efektů, dekorací, tanečnic a nejmodernějších LED projekcí!

POZOR : Omezená kapacita!

Předprodej právě odstartoval exkluzivně v síti Ticketpro, v nabídce jsou také vstupenky VIP či VIP GOLD s neomezenou konzumací po celou noc.

Vstupenky:https://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/tanecni-elektronicka-hudba/1567332-scooter.html
Facebook událost : https://www.facebook.com/events/1724874347739131/

A1

Zdroj: O&D Praan