Skupina Nova chystá k Wimbledonu špeciálne relácie.

Najprestížnejší tenisový turnaj na svete si zaslúži mimoriadnu pozornosť, a tú mu doprajú aj stanice skupiny NOVA. Okrem priamych prenosov na NOVA Sport 1 a 2 bude ďalšie 4 kurty monitorovať videoportál VOYO. Ďalej ponúknu desaťminútovú úplne novú reláciu „Kraťasy Martina Čermáka“ a novinky zo zelených trávnikov sprostredkuje tiež „Wimbledonský servis“ v Raňajkách s Novou na NOVA International.

Obe športové stanice NOVA Sport 1 a NOVA Sport 2 budú nepretržite sledovať dianie na dvoch kurtoch, každý hrací deň od 12:30. Vďaka videoportálu VOYO, ktorý bude monitorovať ďalšie štyri kurty bez komentára, môžete sledovať až šesť kurtov naraz. Milovníci tenisu teda neprídu o žiadne dôležité okamihy z najprestížnejšieho tenisového turnaja sveta.

„Wimbledon je kráľ medzi turnajmi, preto k nemu pristupujeme s mimoriadnym dôrazom. Wimbledon bude veľkou témou pre spravodajstvo, ale aj Raňajky s Novou. Najväčší podiel budú mať samozrejme živé prenosy na NOVA Sport 1 i 2,“ dopĺňa vedúci športového programu skupiny Nova Dušan Mendel.

Skupina Nova ponúkne okrem priamych prenosov pestrý sprievodný program. Každý deň od 23:10 odvysielajú obe stanice NOVA Sport 1 a 2 päťdesiatminútový zostrih toho najzaujímavejšieho z daného hracieho dňa. Originálna relácia „Wimbledonský servis“ odvysiela NOVA International každý všedný deň od 7:45 v Raňajkách s Novou. V jedinečnom štúdiu budú dianie hodnotiť zaujímaví hostia, ktorí rozoberú to najzásadnejšie z minulých i nadchádzajúcich dní. Stanice NOVA Sport 1 a 2 divákom ponúknu tiež desaťminútovú reláciu „Kraťasy Martina Čermáka“, v ktorej bude denne od 11:00 k videniu zostrih tých najdôležitejších udalostí, výsledkov a reportáží priamo z Londýna.

„Wimbledon je pre televíziu Nova a jej športové stanice Nova Sport 1 a 2 mimoriadnou športovou udalosťou a jednou z programových priorít tohtoročného leta. Dva týždne pred začiatkom hlavného turnaja chceme našich divákov a fanúšikov špičkového tenisu naladiť našou kampaňou s podtitulom „Dovoľte si snívať“. Séria ôsmych obrazovo rozmanitých spotov, ktorá nás bude sprevádzať celým turnajom, ponúka našim divákom udalosti, ktoré by sa mohli stať. Môžu o nich snívať spolu s nami a svoje sny naplniť zážitkami zo sledovania priamych prenosov a špeciálneho športového spravodajstva, kde chceme ponúknuť aj nové prvky informačnej grafiky, džingle a znelky. Skrátka žijeme Wimbledonom a samozrejme budeme najviac fandiť našim českým a slovenským tenistom,“ povedal kreatívny riaditeľ skupiny Nova Alan Záruba.

Najlepšie hráčky a hráči budú od pondelka 27. júna bojovať o titul z najstaršieho Grand Slamu sveta. Vďaka staniciam NOVA Sport 1 a 2 a videoportálu VOYO môžu byť všetci fanúšikovia tenisu pri tom!

kratasy_martina_cermaka

Zdroj:  skupina Nova