Skupina NO NAME vydáva kompletný box ich tvorby.

Skupina NO NAME obdarúva už pred Vianocami. Čerství desaťnásobní Slávici bez hraníc pripravili pre svojich fanúšikov špeciálny vianočný darček. Tento piatok vychádza súhrn celej ich tvorby: box 10CD + 2 DVD No Name 1998 – 2018.

Dvanásťdiskový komplet obsahuje všetky radové albumy a najvýznamnejšie DVD skupiny.  Live in Prague z roku 2006, kde sa No Name koncertom v O2 Aréne definitívne zaradili medzi hudobné stálice bývalého Československa. A tiež 20 rokov  No Name z vypredaného Fóra Karlín, ktorý je vôbec prvým záznamom narodeninových osláv kapely  a vychádza aj ako audio na CD.

Dve dekády na scéne považujú No Name za náročné, ale nádherné obdobie: “S kolegami z kapely sa snažíme byť na seba nároční, mnohokrát sme si povzdychli, že naše skúšanie pripomína viac drezúru ako rock and roll, no každý ďalší koncert naznačuje, že to robíme správne,” komentuje fungovanie kapely Igor Timko.

Skupina No Name už viac ako dvadsať rokov žne úspechy doma aj za hranicami  Slovenska. Patrí k najúspešnejším česko-slovenským skupinám, o čom svedčí fakt, že sú desaťnásobnými držiteľmi  ocenenia Slavík bez hranic v ankete popularity Český slavík Mattoni. No Name hrajú v zostave: Igor Timko – spev, Dušan Timko – gitara, Ivan Timko – bicie, Roman Timko – gitara, Vilo Gutray  – basa  a Zoli Šallai – klávesy.

NO NAME 1998 – 2018:

CD: No Name, Počkám si na zázrak, Oslávme si život, Slová do tmy, Čím to je ?!, V rovnováhe, Nový album, S láskou,  Karel Gott & No Name Kto dokáže…, 20 rokov No Name

DVD: Live in Prague 2006, 20 rokov No Name

Zdroj: TS
foto: archiv No Name