Skupina IMT Smile oslavuje svojich 30 rokov od založenia. Oslavovať budú v spoločnosti fanúšikov

„Najlepšia oslava je s fanúšikmi, preto chceme čo najviac koncertovať. Po dvoch rokoch sa vraciame do  Východnej, čakajú nás festivaly, ale aj koncerty v Čechách“ hovorí Ivan Tásler o plánoch na rok 2022.

Od úplne prvého založenia skupiny uplynulo už 30 rokov. Za ten čas sa IMT Smile stali jednou z najúspešnejších skupín na Slovensku. Prinášajú obrovské množstvo hitov, ktoré si na koncertoch spievajú spoločne so skupinou tisíce ľudí. Summer Tour 2022 sa začína v máji a potrvá do konca augusta. Bude to naozaj dlhé koncertné leto. Po dvoch rokoch sa skupina vracia na amfiteáter vo Východnej, ktorý si obľúbili nielen fanúšikovia, ale aj samotná skupina. Z festivalov to bude prešovský Dobrý festival, ale aj festivalová novinka mestský festival LOVESTREAM v Bratislave. Súčasťou tour je aj niekoľko vystúpení v Českej republike.

Vypredané amfiteátre, štadióny, malé, veľké kluby, nielen to, je už dnes súčasťou histórie slovenskej hudobnej scény, ktorá sa začala písať v roku 1992, bratmi Ivanom a Mirom Táslerovcami.

K nezabudnuteľným určite patria vystúpenia s Lúčnicou, Kandráčovcami. Ich originálne spolupráce sme mohli zažiť  na doskách SND a tiež na plátnach kín. Titulná  skladba k filmu Čiara priniesla skupine  pozvanie  na Medzinárodný filmový festival Karlove Vary. IMT Smile sú  laureátmi Krištáľového krídla a držitelia ceny OTO.

Rok 2022 bude jednoznačne patriť skupine IMT Smile. Okrem spomínaného letného turné pripravuje skupina špeciálny spomienkový box na roky 1992 – 2022. Ten bude obsahovať nielen hity IMT Smile, ale aj fotografie, spevník a knihu. Na koniec roka skupina plánujú  ďalšie prekvapenie v podobe špeciálneho albumu. Viac informácií o ňom príde v priebehu roka.

Samozrejme všetky aktuálne informácie, prehľad koncertov, festivalov  nájdu priaznivci IMT Smile na www.imtsmile.com.

STREAMINGOVÉ SLUŽBY
https://imtsmile.lnk.to/imtsmile

Zdroj: TS