Skupina HEX štartuje turné, berie si so sebou veľkú výpravu a Silné reči!

Ďuďo, Yxo, Fefe a Tybyke z kapely HEX finišujú so skúškami a pozajtra vyrážajú smer východ! HEX feat. Silné reči TOUR odštartuje vo štvrtok 5. apríla v Prešove, a pokračuje koncertami v Košiciach a v Poprade. HEXáci na nich predstavia skladby z nového albumu TEBE, ale samozrejme odpália aj všetky megahity „Keď sme sami“, „Nikdy nebolo lepšie“ či „V piatok podvečer“. Nenechajte si ujsť jedinečné turné obľúbenej kapely, ktoré bude okorenené humorom. Pozrite si videopozvánku, takto ste skupinu HEX ešte nikdy nezažili!

HEXáci Peter „Ďuďo“ Dudák, Martin „Fefe“ Žúži, Tomáš „Yxo“ Dohňanský a Tibor „Tybyke“ Szabados vyrážajú pozajtra na veľkolepé turné! Na šnúru si dali pripraviť špeciálnu scénu, svetlá a zvukovú aparatúru ušitú na mieru. Chalani si naplánovali 8 koncertov a štarujú 5. apríla v Prešove!

 

„Máme za sebou niekoľko dní skúšok na veľkom pódiu aj s aparatúrou aj so svetlami. Sme nadšení, takto sme totiž na turné ešte neboli. Všetko máme pripravené presne na mieru. Tešíme sa na veľkú projekciu, peknú scénu a skvelý zvuk, ktorý má na starosti firma Amex. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na chuťovku, pripraivli sme si akustickú vsuvku. Prídu si teda na svoje aj fanúšikovia tichších verzií naśich pesničiek. Napríklad skladbu „Nezaspím“ zahráme v úplne odlišnej verzii, ako ju poznajú ľudia z albumu,“ prezradil Tomáš „Yxo“ Dohňanský.

Na turné odznie vyše 20 pesničiek skupiny HEX a nebude chýbať 6 skladieb z nového albumu TEBE. Hudbu okorenia štyri stand-upy Jána Gorduliča, výlučne o populárnej kapele, ktorá je na scéne takmer 30 rokov. Fanúšikovia tak majú možnosť dozvedieť sa pikošky o chalanoch a uvidieť vtipné videá z ich mladosti.

„Na turné zahráme plnohodnotný dvojhodinový koncert našej kapely. Zaznejú piesne „Nezaspím“, „Ľahký song“, „Oteckovia“, a uvažujeme, že zahráme obe verzie čiže aj „Dievčatá“. Nebude chýbať „best of“ našej tvorby, z ktorej sa dá už celkom slušne vyberať. „Indiánske leto“, „Nikdy nebolo lepšie“, „Keď sme sami“ a mnohé ďalšie skladby. Dokonca plánujeme, že s Janom zaspievame pieseň, ktorá bude v každom meste iná… “ dopĺňa s úsmevom Peter „Ďuďo“ Dudák.  

Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal. Nový album a vinyl kultovej kapely si môžete kúpiť na www.hex.sk. Informácie o skupine nájdete na https://www.hex.sk/ a https://www.facebook.com/HEXOFFICIAL/?fref=ts

HEX feat. Silné reči TOUR 2018

5.4. Prešov – PKO

6.4. Košice – Spoločenský Pavilón

7.4. Poprad – Aqua City

11.4. Nitra – Nájomná Jednotka 210

12.4. Trenčín – Piano Club

13.4. Žilina – Dom Odborov

17.4. Levice – Športová Hala

19.4. Bratislava – MMC

Zdroj: TS