Skupina Good Fancy má nový singel „Save the Light“!

Východoslovenská skupina Good Fancy má nový singel! Do nášho éteru mieri skladba „Save the Light“. Energickú a pozitívnu pieseň predstavia chalani aj na medzinárodnom festivale Carpathia v susednom Poľsku!

Skupina Good Fancy prichádza do rádii s novým singlom „Save the Light“. Autorom hudby je frontman skupiny Ladislav Urbán. Záverečné aranžmány mali na starosti všetci členovia Good Fancy. S anglickým textom pomáhala Tamara Nagyová.

„Skladba „Save the Light“ vznikla začiatkom tohto roka. Už dlhšie som mal v hlave melódiu, tak som si v jeden večer sadol za klavír, vzal do ruky gitaru a potom to už išlo akosi prirodzene. Aj v tomto prípade sme si nahrávanie a aranžmány zobrali na starosť my. Je to energická a pozitívna pieseň a dúfam, že ju tak budú vnímať aj všetci, ktorým sa dostane do uší!“ S nadšením opisuje Ladislav Urbán.

K novej skladbe „Save the Light“ pripravujú chalani z Good Fancy aj videoklip. Rovnako ako pri klipe k piesni „Správa“ si réžiu zobrali na starosť Michal Smoleň a Michal Holeček z Altway.

[audio:https://gregi.net/wp-content/uploads/2013/05/Good-Fancy-Save-the-Light.mp3]

„K singlu pripravujeme klip, ktorý bude pozitívny, rovnako ako samotná pieseň. Máme niekoľko nápadov, z ktorých vyberieme tie najlepšie.“ Plánuje frontman skupiny Ladislav Urbán.

Good Fancy majú so skladbou „Save the Light“ veľké ambície. S novým singlom sa predstavia na medzinárodnom súťažnom festivale Carpathia v Poľsku.

„Tešíme sa na súťaž v poľskom Rzeszówe, program pozostáva z interpretov rôznych európskych krajín. So zahraničnými festivalmi máme už skúsenosti. Na International Live Award v roku 2008 vo Viedni sme vyhrali štvrťfinálové kolo. Hrali sme aj na Slavfeste vo Veľkej Británii.“ Vysvetľuje Ladislav Urbán.

Východoslovenská skupina Good Fancy je na slovenskej hudobnej scéne 9 rokov. Mladí chalani majú na konte výhry v mnohých talentových súťažiach a debutový album. Skupina hrá v zostave : Peter Jakab – gitara, Pavol Jakab – basgitara, Ján Jakab – bicie, Erik Kuca – gitara a Ladislav Urbán – spev. Fanúšikovia východoslovenskej kapely sa môžu tešiť na turné, ktoré mladí hudobníci plánujú na jeseň.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: František Marcin