Skupina Gladiator si na vlastný festival pozvala IMT Smile!

Skupina Gladiator má pred sebou náročnú festivalovú sezónu. Rockeri od Nitry si okrem festivalov po celom Slovensku zahrajú dokonca aj na vlastnom! Už po piaty raz sami organizujú RIP FEST. 21. júla si na futbalové ihrisko vo Velkých Ripňanoch pozvali IMT Smile, Vidiek či nášup z Česka Maxim Turbulenc!

Na RIP FEST-e sa po minulé roky vystriedala špička slovenskej hudobnej scény. Spolu so skupinou Gladiator si tu zahrali Desmod, Zuzana Smatanová či Katka Knechtová. Nechýbali ani hostia z Česka, napríklad Ivan Mládek so svojim Banjo Bandom. Ani tento rok to nebude inak.

“Program vždy staviame na známych menách našej hudobnej scény. Ale šancu predstaviť sa širšiemu publiku dávame aj mladým kapelám z regiónu Nitra, Topoľčany, Piešťany a Hlohovec. Snažíme sa, aby každý rok na festivale hrali iné kapely.“ Vysvetľuje dramaturgiu Georgio Babulic, jeden z organizátorov festivalu.

Tento rok sa na RIP FEST-e môžete tešiť na IMT Smile, Janka Kurica a skupinu Vidiek, na českú zábavnú formáciu Maxim Turbulenc, na kapelu Paranoid, Michala Chrenka a mnohých ďalších. Na minulý ročník festivalu vo Veľkých Ripňanoch zavítalo vyše 3000 fanúšikov dobrej hudby, jedla a zábavy.

“Kazdý ročník sa nám návštevnosť zvyšuje. Verím, že aj tento rok to opäť potvrdíme. Stále máme potenciál privítať na festivale nových ľudí, ktorí ani netušili, že Veľké Ripňany sú tak blízko ich domova. Je to totiž v strede miest Nitra, Topoľčany, Piešťany a Hlohovec, asi 20 kilometrov od každého mesta. Na RIP FEST chodia aj ľudia, ktorým sa po minulé ročníky páčilo. Našim cieľom je pozdvihnúť kultúrnu silu v regióne. Som rád, že nám obec Veľké Ripňany vychádza v ústrety.” Dodáva Georgio Babulic.

Vstupné na festival je ľudové, v predpredaji za lístok zaplatíte 5 eúr, priamo na mieste 8 eúr. V sobotu 21. júla sa teda stretneme na futbalovom štadióne vo Veľkých Ripňanoch. Viac informácií nájdete na stránke www.ripfest.sk.

plagat (3).jpg

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET