Skupina Gladiator odpálila na Topfeste novinku „Na kom ti záleží“!

Skupina Gladiator to roztočila na Topfeste! Kapela na čele s Mikom Hladkým zahrala na najväčšom rockovom festivale na Slovensku hity „Láska“, „Hlavu maj hore“ či „Bonboniéra“. Gladiatori predstavili fanúšikom aj novinku „Na kom ti záleží“! Miko, Georgio a Maroš dostali publikum do varu skladbami „Satisfaction“ od skupiny Rolling Stones a hokejovou hymnou „Slovensko“!

Skupina Gladiator sa každoročne teší na leto, ktoré je spojené s open air koncertami  a hudobnými festivalmi. Tento rok odštartovali rockeri letné koncertovanie najväčším rockovým festivalom Topfest, ktorý sa na Slovensku konal už po 11-ty krát!

gladiator top fest

„Topfest je vynikajúci festival. Som rád, že máme na Slovensku takýto festival, kde môžeme hrať. Chodievam po mnohých festivaloch v Európe a tento patrí naozaj medzi výborne zvládnuté. Nech to vydrží čo najdlhšie!“ Tešil sa Miko Hladký.

Gladiator hrali na Topfeste už po piatykrát a koncert si doslova užívali. Fanúšikov dostali do varu skladbami „Satisfaction“ od skupiny Rolling Stones a hokejovou hymnou „Slovensko“!

IMG_1058

„Na Topfeste sa nám hralo výborne. Ľudia boli perfektní, bavili sa skvelo. To je pre muzikanta úplne najlepšie. Prídeme na pódium, fanúšikovia poznajú naše pesničky a užívajú si to. Nedá sa popísať, akú veľkú energiu dostávame od ľudí na koncertoch. A to, že to trvá už 20 rokov je neuveriteľné. Na pódiu zabúdame na všetko a odohráme doslova v tranze celý koncert. Úplne nás to pohltí.Neskrýval nadšenie Georgio Babulic, bubeník a textár skupiny Gladiator. 

Gladiatori zahrali fanúšikom nový hit „Na kom ti záleží“. Pieseň zložil „gladiatorský“ tandem – Miko Hladký a Georgio Babulic. Novinka je o tom, ako ľudia dokážu bojovať s prekážkami v živote. Pri tvorbe skladby „Na kom ti záleží“ sa rockeri inšpirovali svojim okolím a ľudskými príbehmi.

DCIM100GOPRO

„Na to, že je to novinka, ľudia skladbu berú. Aj keď fanúšikovia ju poznajú len krátky čas, reagovali skvelo! Verím, že sa im bude páčiť rovnako, ako celý nový album, ktorý pripravujeme na september. Tento rok totiž okrem koncertov budeme v lete nahrávať nový album. Takže cez týždeň budeme v štúdiu a cez víkend na koncertoch.Prezradil Miko Hladký.

Hity „Láska“, „Hlavu maj hore“, „Bonboniéra“, „Nemôžem dýchať“ či „Raz tam v uličkách“ zahrá kapela Gladiator na festivaloch počas celého leta.Všetko o skupine, novinkách a koncertoch sa dozviete na www.gladiator.sk/ alebo facebookovej stránke https://www.facebook.com/pages/Gladiator/ 

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Stanislava Topoľská