Skupina For You má nový klip, do acapella podoby prerobila slávny Gottov hit Lady Carneval!

Skvelý aranžmán a retro klip! Tak vyzerá novinka od vokálnej skupiny For You. Pätica hudobníkov tentokrát prerobila do acapella podoby slávny hit Karla Gotta “Lady Carneval”. Slovenský Pentatonix, ako kapelu nazývajú, má na konte megahit so Simou Martausovou s názvom “Nenahraditeľná”. Vypočujte si sviežu verziu “Lady Carneval” v podaní For You, ktorou si kapela uctila československú legendu.

Vokálnu skupinu For You tvoria piati hudobníci s výnimočnými hlasmi. Poznáte ich aj vďaka spolupráci so Simou Martausovou. Známi sú aj úpravou aktuálnych svetových hitov do acapella štýlu, nepoužívajú nástroje, iba hlasy.

“Tentokrát nás očarila legenda československej hudby Karel Gott a jeho nestarnúci hit “Lady Carneval”. Klip sa nakrúcal v našom domácom štúdiu a dokonca vo vlastnej réžii. Každý z nás sa postaral o niečo iné, spojili sme hlavy a vytvorili sme tento klip. Bola to fakt zábava,” teší sa Milan Masiarik.

Pieseň “Lady Carneval” má skupina For You v repertoári už dlhší čas a pravidelne ju spievajú aj na koncertoch.

“Vždy nás veľmi prekvapilo, že pri koncertovaní v zahraničí si ľudia spievali túto pieseň s nami. Za to si Karel Gott naozaj zaslúži veľký obdiv a rešpekt,” neskrýva obdiv speváčka Katalin Lantos Borbély.

For You aktuálne pracujú paralelne na viacerých projektoch s rôznymi umelcami. Zároveň priebežne zbierajú nápady a inšpirácie na vlastnú tvorbu.

“Proces tvorby je veľmi jednoduchý. Základom je pohodlné usadenie, káva, čaj a dobrá nálada. Tvoríme všetci spoločne. Keďže každý z nás je úplne iný, vie priniesť do aranžu zaujímavé nápady a feelingy. V našich aranžmánoch sa snažíme priniesť vždy niečo nové. Radi experimentujeme, ale zároveň si zachovávame náš rukopis,” hovorí členka kapely Nika Barľáková.

Vokálnu skupinu For You tvoria piati členovia – Milan Masiarik – tenor, Emil Esso Smoliga – beatbox/tenor, Nika Barľáková  – alt, Katalin Lantos Borbély – soprán a Andrej Mann – bas. V roku 2016 vydala kapela dva albumy, debutový album „We sing… For You“ a vianočný album „Merry Christmas… For You“. V decembri 2018 pribudol ďalší album s názvom „Seasons“. Nový klip „Lady Carneval“ si môžete pozrieť tu https://youtu.be/hiTEdt8oltA. Viac informácií o kapele nájdete tu:

Facebook https://www.facebook.com/groupforyou
Instagram https://www.instagram.com/foryouacapella/
iTunes https://itunes.apple.com/us/artist/for-you-acapella/1174170873
Spotify https://open.spotify.com/artist/0vr9YKwh37zSPLcr8zGCO9
Web https://www.groupforyou.eu
YouTube https://www.youtube.com/c/foryouacapella

Zdroj: NK Factory