Skupina Coldplay vydák koncertný film a živý album Ghost Stories Live 2014!

Skupina COLDPLAY vydá ešte tento rok koncertný film a živý album Ghost Stories Live 2014. Nahrávka vyjde 24.11.2014 na CD / DVD / Blu-Ray a digitálne.

Coldplay sa tento rok v máji pripomenuli s platňou Ghost Stories. Dva mesiace pred jej vydaním album predstavili na niekoľkých špeciálnych koncertoch v Los Angeles, kde v intímnom prostredí s kruhovým pódiom ponúkli pôsobivú show s ojedinelou 360-stupňovou projekciou.

Coldplay Live 2014

„Pre kapelu to bol naozaj špeciálny okamžik. V kulisách magického divadla postavených skvelou partiou ľudí okolo nás sa naše sny premenili na skutočnosť.“  Spomína na jedinečnú chvíľu spevák Chris Martin a výnimočnosť koncertov dokladá ešte slovami: „Bolo to prvýkrát, čo nové pesničky počul niekto mimo nahrávacieho štúdia.“

Časť záznamu bola odvysielaná v televízii v dobe vydania platne, kompletnou vizuálnou prezentáciou albumu  Ghost Stories je však až tento koncertný film. Realizácie sa ujal režisér Paul Dugdale, ktorý má za sebou prácu na koncertných DVD Adele alebo Prodigy aj s Coldplay spolupracoval už na predchádzajúcom živáku Live 2012, ktorý bol nominovaný na Grammy. Súčasťou vydania Ghost Stories Live 2014  bude aj exkluzívne prevedenie albumu v audio podobe, ktorá vznikla na koncertoch v Londýne, Sydney, Paríži, New Yorku, Kolíne nad Rýnom a Los Angeles od apríla až po jún 2014. K dispozícii bude aj osem videoklipov týkajúcich sa albumu spolu s doposiaľ nezverejnenými minifilmami k  All Your Friends a Ghost Story.

Ghost Stories Live 2014 (DVD/Blu-ray)
Always In My Head
Magic
Ink
True Love
Midnight
Another’s Arms
Oceans
A Sky Full Of Stars
O
Hudobné videá:
Midnight
Magic (Extended Director’s Cut)
A Sky Full Of Stars
True Love
Ink (Live at the Royal Albert Hall)
All Your Friends
Ghost Story
Always In My Head (Artwork Animation)
Alternativne živé zostrihy:
Always In My Head
Oceans

CD
Always In My Head (Live at the Royal Albert Hall, London)
Magic (Live at the Enmore Theatre, Sydney)
Ink (Live at Le Casino de Paris, Paris)
True Love (Live at the Enmore Theatre, Sydney)
Midnight (Live at the Royal Albert Hall, London)
Another’s Arms (Live at the Beacon Theatre, New York)
Oceans (Live at E-Werk, Cologne)
A Sky Full Of Stars (Live at the Royal Albert Hall, London)
O (Live at Royce Hall, Los Angeles)

Coldplay - Ghost Stories Live

Zdroj: Warner Music