Skupina Abscondo predstavuje sexy klip plný nežností s názvom „I Created“!

Slovensko – americká skupina Abscondo predstavuje nový  klip plný lásky s názvom „I Created“. Novinka je sexy, ľahko kontroverzná, no nie je o sexe! V novom klipe skupiny Abscondo účinkuje desať skutočných párov, ktorí sa vyzliekli donaha a vyjadrili to, čo k sebe cítia.  Pozrite si klip plný nežností, ktorého hlavnou myšlienkou je autentická láska dvoch ľudí!

Paleta talentovaných kapiel na slovenskej hudobnej scéne sa rozrástla o výnimočnú skupinu s názvom Abscondo! Nový hudobný objav dnes predstavuej zaujímavý klip k singlu „I Created“. Skupina Abscondo na čele s americkým hudobníkom Markom Manneyom priniesla na Slovensko hudobnú tvorbu plnú skutočných emócií a zmysluplných textov. Prvé video skupiny Abscondo je plné lásky rovnako ako samotný singel.

Požiadali sme desať skutočných párov, aby sa vyzliekli a vyjadrili si svoju vzájomnú lásku tak, ako to zvyčajne robia, keď sa nikto nedíva. Verím, že v živote je najdôležitejšie to, čo vytvárame spolu s ľuďmi, ktorých milujeme.  Aj keď bojujeme so strachom či s problémami a všetci nesieme nejaké bremeno, láska nám ponúka slobodu a šancu vytvoriť niečo krásne. A to je dôležitejšie ako všetko ostatné.” Vysvetľuje spevák a frontman kapely Abscondo Mark Manney.

O láske je aj zákulisie kapely Abscondo a zrod myšlienky videoklipu „I Created“. Za všetkým v podstate stojí krásna Slovenka Eva Manney. Skupina Abscondo vznikla na základe lovestory amerického hudobníka Marka Manneyho, ktorý sa zamiloval do Slovenky, prišiel žiť na Slovensko a založil skupinu Abscondo. S konkrétnou predstavou akoby mal klip k skladbe „I Created“ vyzerať, prišla Markova manželka. Eva Manney je hlavnou tvorkyňou videoklipu, ktorý režíroval kreatívny tím z produkčnej spoločnosti Altway.

Abscondo

“Pieseň „I Created“ je o podstate lásky. Chcela som, aby v tomto klipe medzi pármi nebolo nič iné, len ich láska.  Preto sme ich úplne „vyzliekli“  a to nielen doslovne, ale aj obrazne. Sú nahí a my vidíme len ich emócie a skutočné pocity, ktoré cítia jeden voči druhému. Nič, ani ich oblečenie, ani žiadne špeciálne efekty, ani nejaká grafika, nič nestojí v ceste. My vidíme len ich lásku.“ vysvetľuje zámer videoklipu Eva Manney.

Páry, ktoré vystupujú vo videu sú skutočné. Nie sú to herci.  Predstavujú lásku z rôznych vekových kategórií a úrovní vzťahov.

Abscondo

„Niektoré páry sú spolu pár mesiacov, alebo vyše 20 rokov, sú tam mladší aj starší, je tam dokonca aj matka s dcérkou. Chceli sme mať vo videoklipe rôznych ľudí, pretože každý človek je jedinečný. Keď sa dajú dokopy dvaja jedineční ľudia, vytvoria si medzi sebou rovnako jedinečný súkromný vesmír.” Dodáva Mark Manney.    

Zamilované páry boli myšlienkou vyjadrenia čistej, úprimnej lásky natoľko nadchnuté, že pred kamerami zahodili zábrany z nahoty a intimity. K uvoľneniu atmosféry prispel aj milý a profesionálny prístup kreatívneho tímu Altway a kapely Abscondo.

Abscondo

„Myšlienka vyjadrenia čistej a úprimnej lásky medzi dvoma bytosťami nás nadchla natoľko, že nebol dôvod, prečo sa natáčania nezúčastniť. Keď nám povedali, že si máme pol hodinu vyznávať lásku, zdalo sa mi to príliš dlho. Tá polhodinka však ubehla neskutočne rýchlo, po nakrúcaní sme odchádzali plní lásky, radosti a krásnych vyznaní.“Hovorí jedna z účinkujúcich Valéria.

Abscondo je košická skupina s moderným zvukom a sviežim konceptom. Založil ju americký spevák a skladateľ Mark Manney.  Slovo “abscond“ znamená unikať, byť na úteku a vziať si niečo alebo niekoho so sebou. Presne toto sa stalo Markovi, keď opustil kvôli láske Seattle a začal žiť na Slovensku. Kapelu tvoria štyria členovia – Mark Manney, Filip Kluknavsky, Martin Lechman a Tibor Dragon. Talentovaní hudobníci priniesli na slovenskú hudobnú scénu skutočne nový štýl hudby. Tvoria a hrajú hudbu, ktorá má hĺbku, vyjadruje myšlienky lásky a pripomína hlbokú potrebu spojenia s ostatnými ľuďmi. Všetky informácia o kapele Abscondo nájdete na www.abscondo.sk

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Viktoria Matejová