Skunk Anansie boli nadšení z koncertu IMT Smile!

Počas prvého prázdninového víkendu sa Prešovom prehnala hudobná smršť s názvom Skunk Anansie. A i napriek tomu, že ide o svetoznámu kapelu, pri stretnutí s organizátormi festivalu, na ktorom táto britská rocková legenda vystúpila, bratmi Mirom a Ivanom Táslerovcami, pôsobili nad očakávania milo a kamarátsky.

S partičkou okolo charizmatickej speváčky Skin sa muzikanti z IMT Smile stretli krátko pred ich vystúpením na Dobrom Festivale. „Pôvodne sme si s nimi len chceli podať ruku, prípadne sa odfotiť, no sami nám navrhli, aby sme si s nimi dali kávu a pokecali. S basákom Cassom sme hneď našli spoločnú reč, hrával voľakedy s Garym Mooreom, ktorý na Dobrom Festivale vystúpil minulý rok, čo Cassa veľmi prekvapilo, dokonca sme sa dohadovali na možnom nahrávaní IMT Smile v jeho londýnskom štúdiu. Bubeník Mark nám zase rozprával pikošky zo zákulisia kapely a po koncerte nám daroval svoje bubenícke paličky.“ spomína na stretnutie Ivan Tásler.

Skunk Anansie + IMT Smile

Kapela IMT Smile odohrala svoj koncert na Dobrom Festivale tesne pre Skunk Anansie a tak si britskí muzikanti ich vystúpenie zo zákulisia so zvedavosťou pozreli. „Keď som ich zbadal počas nášho hrania pri pódiu ako tam počúvajú a fotia si nás, skoro som znervóznel,“ smeje sa Ivan a vzápätí dodáva: „Po našom koncerte sa nám ale Skunk Anansie nahrnuli do šatne, gratulovali nám a vraveli, ako veľmi sa im naše vystúpenie páčilo. Je to skvelý pocit počuť uznanie z úst prvotriednych muzikantov, akými Skunk Anansie nepochybne sú.“ Nuž, to sa nepodarí hocikomu. Viacerí okolostojaci dokonca začuli Skin a jej spoluhráčov pospevovať si melódiu jedného z najväčších hitov IMT Smile, skladby Exotika, tá sa im podľa ich vlastných slov páčila úplne najviac.

Zdroj: Anna Onderková, PR manažér Dobrého Festivalu
Foto: Anna Onderková
Publikoval: Redakcia GREGI.NET