Skrillex, Wilkinson LIVE a Jack Beats sú na ceste do Racket clubu! My sa tiež už nevieme dočkať na SnowBombing 2015!

Tak tomuto hovoríme “zoznam účinkujúcich”.. Organizátori SB15 možu byť naozaj hrdí na takýto LineUP.., a to všetko na horách, s jarnou bordovačkou, “mňam”!!

O menách jako je Madness, De La Soul,  2manyDJs, DJ Shadow, The Vaccines a všetkými milovaní Fatboy Slim a The Prodigy, sa hádam nemusíme rozpisovať. Už aj keby to bolo jedno samotne vystúpenie jedného z týchto STARZ, tak by to stálo za to, vidieť niečo také v jarných Alpách.. Mno,… ale nakoniec je to všetko naopak… Všetko toto bude, a bude ešte viac.. Z tajných zdrojov máme, že už aj Skrillex je na ceste do Európy a budúci útorok na neho môžme zapariť v Racket Clube v Tyrolskom Mayrhofene

Skrillex-Blog-1

Who´s ready for the afterglow?!  DnB “wunderkind”, ako nazvali organizátori festivalu Wilkinsona možme opäť vidieť v strednej europe s jeho embryonicky úžasnou novou live show.. Sice sme ho už mali možnosť vidieť na letnom Let It Rolle v Benešove, ale takýto live DnB treba vidieť,.. a kľudne viac krát!! :)

Skrillex-Blog-23

Okrem tohto je v Music liste oveľa – oveľa viac: https://www.snowbombing.com/music/artists

Club Tropicana Pool Party // Snowbombing 2014

Mno, ale aby sme sa nerozprávali iba o line upe, SnowBombing 2015  má aj iné highlighty, ktoré treba spomenúť. Napríklad taká Press Party,.. takú u nás nezažiješ ani na najväčších parties s najväčšími menami,.. ani keď si fotograf, alebo reporter :D – no veď bude aj fotoreport..

Ďalší z must see listu je Veľká Street Party, kde budeme všetci prezlečení do crazy kostímov na tému Mad Hatters Tea Party, alebo Forest Party s headlinermi ako sú Rudimental (live), My Nu Leng, Wayward, Idris Elba, 2manyDJs,..

Back Country Party // Snowbombing 2014

The Parrots & Pineapple pool Party je ďaľší event, ktorý by oslnil každého, kto už sa nevie dočkať leta. Vyhriatý bazénik s vodopádikmi a šmýkalkami a DJs Waze a Odyssey, alebo Arctic Disco v obrovskom Igloo s dvoma stagemi a troma luxusnými barmi, alebooo… Ski lift karaoke, alebo Snow-ga, čím teda rozumieme Jogu na snehu, ktorá je tu každý deň o 12-tej pre účastníkov SnowBombingu 2015.. a plno ďaľších zaujímavých vecičiek z programu..

Checkuj web: https://www.snowbombing.com/

SB14-AWH-4017_credit_Andrew_Whitton

Zdroj: Redakcia GREGI.NET