Singel speváčky Veroniky Paučovej Vám pohladí dušu!

Sympatická speváčka Veronika Paučová, práve v týchto dňoch vydáva svoj nový singel Nebeský vták, ktorý nahrala pod taktovkou ostrieľaného producenta Petra Dobríka. Jej veľkým snom je vydať svoj debutový album.

Spievala už odmala v rôznych formáciách, súťažiach a po materstve si povedala, že to predsa len skúsi a zabojuje kvôli svojmu snu. „Mám veľkú rodinu a vždy, keď sme sa stretli tak sa  všade do rána spievalo, hudbu máme všetci veľmi radi a bola to u nás taká samozrejmosť. Mala som veľké šťastie, že moji rodičia ma nikdy nenútili robiť to čo som nechcela, mohla som si vybrať sama a vždy ma v speve podporovali. Mojím veľkým vzorom v spievaní bol aj môj ocino, ktorý má nádherný hlas“,  dodala Veronika. :)

V hudobných spoluprácach však nie je nováčik. „Spolupracovala som s poľským skladateľom Robertom Gajgierom, kde som sa melodicky podieľala na piesňach aj ja a s textárkou Ivanou Drábovou. Teraz momentálne spolupracujem s Petrom Dobríkom a Jankou Kozákovou, s ktorými sa mi spolupracuje veľmi dobre a kreatívne.“ :)

Pieseň Nebeský vták vznikla pod taktovkou skladateľa Petra Dobríka z PJ SOUND STUDIA, kde sa aj nahrávala, skladba hovorí o tom, že každý z nás má v nebi svojho anjela, ktorý nás stráži a pomáha nám.

A kde sa natáčal videoklip?

„Videoklip sme natáčali na Orave na Slanickom ostrove umenia. Už od začiatku som cítila, že to bude to pravé miesto, pretože som tam prežila svoje detstvo a aj jeden z najkrajších dní môjho života – mali sme tam s manželom svadbu. J Natáčali sme aj v Kline pri Soche Ježiša Krista a v kostole Svätého Šimona a Júdu v Námestove. Pikoškou z natáčania bolo, že sme sa prepravovali na ostrov rýchločlnom, ktorý na nás sem-tam ostriekal vodou, takže sme museli make up trošku upravovať. Bolo tam veľa scén kde som točila bosá v šatách bez rukávov a bolo asi 10 stupňov takže si viete predstaviť aká mi bola zima, ale stálo to za to“, zdôraznila Veronika!

Ako to stíhaš popri materstve?

„Nájsť si čas na spev popri materstve a práci je niekedy ťažké, ale naše detičky milujú hudbu a nemajú s tým žiaden problém, keď sa hrajú v izbičke a ja si pri nich spievam. J Horšie je, keď si chcem ísť zaspievať na mikrofón tak vtedy už je oň bitka a keďže oni obidvaja radi spievajú tak ma k nemu nechcú pustiť. J Určite sa to dá všetko zvládnuť, keď si vie človek všetko zorganizovať. Ja mám  jedno veľké šťastie a to môjho úžasného manžela, ktorý ma vo všetkom podporuje a pomáha, bez neho by som to asi nezvládla. Samozrejme máme aj skvelú rodinu, ktorá nám vie prísť kedykoľvek s našimi drobcami pomôcť “, dodáva.

Spievanie odporúča všetkým mamičkám, ktoré to baví.

TS poskytlo: PJ SOUND STUDIO s.r.o.